!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (419/487) > >>

heras:
Παιδες μια και εχασα 2 e36 318is μεσα απ τα χερια μου  :guns:,και δεν υπαρχει αλλο αξιολογο αυτη τη στιγμη, πηγα ειδα πανω στην τρελα μου ενα mg tf 135hp 1.8 my'02

Λοιπον το αμαξακι ειναι σε σχετικα καλη κατασταση με μονο σοβαροτατο μειον ενα μεγαλο σκισιμο στην κουκουλα που εγινε οπως μου πε το παιδι πριν λιγες μερες οταν προσπαθησαν να το διαρρηξουν. Το σκισιμο ειναι εκει που ακουμπαει η κουκουλα στο πλαισιο ακριβως διπλα στην πορτα του συνοδηγου.Περα απ αυτο ειναι σε πολυ καλη κατασταση τουλαχιστον μηχανικα

Ως συνοδηγος με εκανε μια βολτα και παρατηρησα, περα οτι κοπαναει και ειναι σφιχτο, οτι ειναι αρκετα πισωβαρο σαν κατανομη πολυ περισσοτερο απ το mr2 που ειχα και οτι φυσικα θα εχει πολυ καλη προσφυση και δεν θα ενδεικνυται καθολου για πλαγιολισθησεις

Απο κει και περα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αποτομο κι αν σε φοβιζει....επειδη πανε 6 χρονια που εχω να οδηγησω κεντρομηχανο, μου εκανε ενα κλικ ξαφνικα για το τι θα ειναι οδηγικα αλλα οι φοβοι μου εστιαζονται α) οπως ειπα στη συμπεριφορα β) στην ελλειψη ή οχι ανταλλακτικων

Εχει κανεις εμπειρια απ το συγκεκριμενο μπας και βοηθηθω καπως? Ο ηχος δε που ερχεται απο πισω ειναι πανεμορφος ακομα και με τη μαμα εξατμιση !!

Οσο για το σκισιμο ειναι μεγαλο...ανετα μπαινει το χερι μεσα και φυσικα στην παραμικρη βροχη θα γινει πισινα  :nono:

Liakos:
Παρε το. Να βγαλει κανας μηχανικος μεροκαματο. Ειναι δυσκολοι οι καιροι...

heras:
Tοσο χάλι ??  :o

Gas21:
Και γιατι δεν παιρνεις ενα ΝΒ? :P

heras:
Ε οχι κι αλλο το χω παραχεσει  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version