!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
sebastian:
Ισχυει αυτο. Η κατασταση με το φορολογικο ειναι αχαρακτηριστη γι'αυτο και οι τιμες εχουν διαμορφωθει,
με αυτον τον στρεβλο τροπο.
Εδω πουλιουνται swift sport 1ης γενιας,πιο ακριβα απο clio rs197,τι αλλο να πουμε μετα... :)
Απλα το θεμα πιστευω πως ειναι εν τελει, με το Χ μπατζετ, να αγοραζεις οπο πιο "πολυ" αυτοκινητο γινεται,
αν με καταλαβαινεις, και το ταπερ στην δεδομενη στιγμη ειναι μια τετοια περιπτωση.
heras:
Ανεφερες το Clio rs που ειναι κι αυτο αμαξαρα και στις απαιτησεις σου...Θα το κοιταγα στον ιδιο βαθμο με το Honda
dimsabas:
Θέλει να κάνει πολλά χιλιόμετρα ο άνθρωπος. Θέλει Ιάπωνα.
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
charchon:
Ειχα clio 2.0 ( αλλα το 182 ) οχι το 197. Και εχω τωρα το type-r.
Εχουμε και λεμε:
1) Χωροι - Civic ....μακραν το μεγαλυτερο της κατηγοριας, και με τα καθισματα που πεφτουν κουβαλας ολο το ΙΚΕΑ αν θες.
2) Καταναλωση - Civic σε νορμαλ οδηγηση 2 λιτρα κατω απο το Clio197. Σε μικτη δυνατη διαδρομη ειναι πανω κατω τα ιδια, παιζεις κοντα στα 12.
3) Ανεση - Πολυ πιο ανετο ενα μαμα Civic, Yaris feeling μεσα στην πολη, αλλα το πλαισιο του Κλιο δεν το εχει....το κλιο το αρπαζεις απο το σβερκο και το στριβεις παντου κ παντα.
4) Φρενα - Clio , full stop.
5) Επιδοσεις - Civic, full stop.
6) Βελτιωσιμοτητα - ΜΟΝΟ CIVIC. Clio moteur δεν αγγιζεις.
7) Εμφανιση - Υπποκειμενικο ( εμενα κ τα δυο μου αρεσουν )
8) Αξιοπιστία - Ασχολιαστο οταν στην συναρτηση μπαινει η Honda.
9) Συντηρηση - το Clio sta 90000 χλμ εχει μεγαλο σερβις με υμαντες και παει κανα 800αρι, στο Σιβικ τετοια νουμερα δεν θα δεις ποτέ. Ο κ20α εχει καδενα.
10) Ταξιδι - στο Honda πας με 200 ατσαλακωτος, στο Κλιο δεν μπορεις, ειδικα τα μοντελα με το κοντο κιβωτιο (2007 μαξ) ειναι κουραστικο
sebastian:
To clio197 ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο, εμφανισιακα αλλα και σαν φιλοσοφια.
Θα το παιρνα με κλειστα ματια αν ηξερα οτι με σωστη συντηρηση, θα αντεξει απο μοτερ-σασμαν-ηλεκτρικα καμια 100κ χλμ σε βαθος 4ετιας...
και αν ειχε λιγο πιο ανθρωπινη καταναλωση οταν πας νορμαλ.
Charchon,σε ταξιδακι το type-r με 160 μ.ο. πανω κατω, τι καταναλωση εχει?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version