!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (410/487) > >>

Sakis:
Ωραίο το RX8  :good: (έχουν πολλοί στην παρέα μου) πολύ το γουστάρω αλλά είναι για γερά πορτοφόλια...
Anyway, καλοτάξιδο!!

iliasbak:
Καλοτάξιδο το οχτάρι. άλλλη κατηγορία απο το μχ5 . Ελπίζω να το σκέφτηκες καλά και να ψάχτηκες πριν το αγόρασεις , για να μην μετανοιώνεις αργοτερα . Συμπίεση μέτρησες ?

heras:
Eυχαριστω για τις ευχες !!  :good:

Συμπιεση 6, παιρνει τσακμακι κρυο, ζοριζεται αρκετα οταν ειναι ζεστο. Θελει μαζεματα αλλα ειναι λογικο γιατι περαν του οτι ειναι 11 ετων, μιλαμε για ξερη τραμπα αφ ενος και αφ ετερου ολα θα γινουν σιγα σιγα οποτε περισσεψει κανα φραγκακι

Για καθημερινο το εχω αλλα ευτυχως η δουλεια μου ειναι γυρω στα 15 λεπτα και δεν μποτιλιαρομαι ιδιαιτερα. Το καλο ειναι οτι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ μτχ ανταλλακτικα για καθε χρηση

Τωρα απο αισθηση και γκαζι απλα σε αλλο πλανητη σε σχεση με το nb !!! Mε ξενιζει που ειναι μεγαλο σε ογκο ενω εχει και τα κιλακια του. Απο καρτ μπηκα σε λιμουζινα μου μοιαζει η ολη αισθηση αλλα θα το συνηθισω...

iliasbak:
Για να ζορίζεται όταν είναι ζεστό είναι δείγμα χαμηλής συμπίεσης . Μια λύση αν δεν το έχει κάνει ο προηγούμενος είναι να βάλεις μεγαλύτερη μίζα απο το facelift. Επίσης καλό είναι να πάρεις μηχανάκι για τόσο κοντινές αποστάσεις. Δεν είναι ότι καλύτερο για την μακροζωια του μοτερ. Γράψου στο rx8club.gr και ενημερώσου .  με γειά και πάλι !

selito:

--- Quote from: iliasbak on April 30, 2015, 08:59:05 PM ---Για να ζορίζεται όταν είναι ζεστό είναι δείγμα χαμηλής συμπίεσης . Μια λύση αν δεν το έχει κάνει ο προηγούμενος είναι να βάλεις μεγαλύτερη μίζα απο το facelift. Επίσης καλό είναι να πάρεις μηχανάκι για τόσο κοντινές αποστάσεις. Δεν είναι ότι καλύτερο για την μακροζωια του μοτερ. Γράψου στο rx8club.gr και ενημερώσου .  με γειά και πάλι !

--- End quote ---

Μια άλλη λύση είναι να βάλεις μια μπαταρία με περισσότερα Amber εκκίνησης!
Θα στο λύσει το πρόβλημα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version