!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
kostasmito:
Εντάξει μη λέμε και ότι θέλουμε, τα golf 5,6 & 7 είναι overall τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους. Μπορεί να μην είναι τα πιο αξιόπιστα ή τα πιο sport ή τα πιο άνετα ή τα πιο ευρύχωρα, αλλά συνολικά είναι τα καλύτερα...για μένα μόνο civic & focus το πλησιάζουν.
Sakis:
--- Quote from: kostasmito on February 26, 2015, 03:48:31 PM ---Εντάξει μη λέμε και ότι θέλουμε, τα golf 5,6 & 7 είναι overall τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους. Μπορεί να μην είναι τα πιο αξιόπιστα ή τα πιο sport ή τα πιο άνετα ή τα πιο ευρύχωρα, αλλά συνολικά είναι τα καλύτερα...για μένα μόνο civic & focus το πλησιάζουν.
--- End quote ---
ξέχασες και το Corolla
Skyggedans:
Auris*
Αν και αναφερόμασταν στα θέματα των vagίτικων.
kostasmito:
Μπα, στην δικιά μου λίστα το Auris βρίσκεται πολύ χαμηλά, τουλ. το 1.6 που έχω οδηγήσει. Το corolla σίγουρα μου αρέσει περισσότερο, αλλά αναφέρομαι σε αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας
Vrondos:
Εξαρτάται ποιά κριτήρια χρησιμοποιεί κανένας, αν και προφανώς το Golf είναι στα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
είναι όμως σε αυτή, με τα κριτηρια της δοκιμής και περουσίασης από ενα περιοδικό του αυτοκινητιστικού Τύπου.
Εγώ συνοψίζοντας είμαι αρνητικά προκατειλημμένος (και το παραδέχομαι) κυρίως για 2 παράγοντες:
1. Για αυτοκίνητα που θέλουν να είναι στην κορυφή της κατηγορίας (και που λόγω και πρεστίζ καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής ένα σημαντικό ποσό παραπάνω) είναι ρημάδια από άποψη αξιοπιστίας σε συνδυασμό και με το κόστος συντήρησης και επισκευών/ανταλλακτικών
2. Βάσει και πάλι των χρημάτων που πληρώνει κάποιος για να τα αποκτήσει, επειδή το προϊ'όν του παρουσιάζεται ως premium, παίρνει τελικά ένα
αυτοκίνητο (πλαίσιο, αναρτησεις, κινητήρας), που έχουν αναπτυχθεί και κατασκευαστεί και χρησιμοποιούντιαι σε ένα σκασμό αυτοκίνητα του group που είναι πολύ φτηνότερα και με καθόλου premium χαρακτήρα (π.χ. skoda, seat). Δηλαδή για ενα διαφορετικό εξωτερικό design και μία σχετικά καλύτερη ΄ποιότητα υλικών, σου πασάρεται ένα αυτοκίνητο ως premium, το οποίο θεωρώ φενάκη. Και η πλατιά μάζα αγοραστών το αγοράζει επειδή το θεωρεί premium και ασφαλες΄και με φοβερή αξία μεταπώλησης ( το μεγαλύτερο μέρος της οποίας το έχιες δώσει στην μεγαλύτερη αξία αγοράς).
Τέλος, αν και ασύγκριτα λιγότερο θελκτικό για τους περισσότερους, ακόμη και το Kia Ceed έχει φθάσει στο ίδιο επίπεδο με το Golf...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version