!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (404/487) > >>

VasmaV:

--- Quote from: philosopher on December 15, 2014, 11:18:29 AM ---Αξιόπιστο να είναι και σχετικά ξεκούραστο...

--- End quote ---
και γω το ίδιο έψαχνα νίκο και τελικά πριν μια βδομάδα κατέληξα σε ένα SX4 του 2009.
Ξεκούραστο φουλ, ψηλο και από ότι λένε αρκετά αξιόπιστο

ROBIN:
Τι λες τωρα :nono:

http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Sbhnei-stis-xamhles_123776.asp

Vrondos:
Έχουν οι δικοί μου το 1.8 και έχει μέχρι τώρα κάνει 155.000km. Εκτός από κάτι λάμπες δεν θυμάμαι να έχει παρουσιάσει
καμία απολύτως βλάβη.

είχα δοκιμάσει και το 1.4 και το 1.6. πριν το παραγγείλουμε. Το αυτοκίνητο είναι βαρύ (και σαν αίσθηση) και το 1.4 δεν είνια ότι δεν είναι σβέλτο, αλλά μου είχε δημιουργήσει την εντύπωση ότι σέρνεται, μου είχε φανεί απελπιστικά αργό. αυτό βέβαια μπορεί να μην σε ενδιαφέρει καθόλου. Στη θέση σου πάντως θα κοιτούσα το 1.6, που ήταν αισθητά καλύτερο

Στο δρόμο εχει όντως βαρύ πάτημα, αλλά και πολύ σταθερό. κιβώτιο μέτριο, ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή. Εάν τυχον στα χρήματα που έχεις σκοπό να δώσεις, μπορείς να βρεις μοντέλο που να έχει την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

--- Quote from: philosopher on December 15, 2014, 09:50:56 AM ---Έχει κανείς άποψη για Opel Astra H (μοντέλο 06-08) 1.4 ή 1.6 ???
Έχει καλή τιμή και εξοπλισμό και το σκέφτομαι για δεύτερο...

--- End quote ---

philosopher:
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!
Αλλά ψώνισα ήδη και τελικά πήρα ένα Volvo S40 μοντέλο 2007.
Να σου πω την αλήθεια αυτό έψαχνα από την αρχή και να που τελικά έκατσε!!!
Νομίζω είναι μια τάξη πάνω από το Astra γενικώς στα όλα του, ο καιρός θα δείξει αν ήταν καλή επιλογή τελικά  8)

Vrondos:
ναι, προφανώς και είναι μια σκάλα πιο πάνω.

το 1.6 πήρες ? πόσο πωλούνται αυτά αν επιτρέπεται ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version