!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (396/487) > >>

saldale:
Σήμερα βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους στα κεντρικά γραφεία της Citroen Hellas.
Φεύγοντας μπήκα στην έκθεση να χαζέψω λίγο....και όντως ΧΑΖΕΨΑ! :???: (οι φώτο είναι ενδεικτικές απο το car.gr)

Neko:
Διαστημοπλοιο; Εγω ειδα και το Cactus απο κοντα .

Reverant:
Και σε 20.000χλμ όλα τα νίκελ θα έχουν ξεφτίσει και θα έχουν γίνει άσπρα, το τιμόνι θα έχει μείνει μισό στα σημεία που το πιάνεις, και τα μισά πλαστικά θα έχουν σπάσει εντελώς ή θα έχουν ραγίσει.

tzitzo:

--- Quote from: Reverant on October 07, 2014, 06:41:44 PM ---Και σε 20.000χλμ όλα τα νίκελ θα έχουν ξεφτίσει και θα έχουν γίνει άσπρα, το τιμόνι θα έχει μείνει μισό στα σημεία που το πιάνεις, και τα μισά πλαστικά θα έχουν σπάσει εντελώς ή θα έχουν ραγίσει.

--- End quote ---

Δεν ξερω τι λετε για τα Citroen ,στην οικογένεια εχουμε ενα saxo 1.1 του 2001 με 240.000χλμ και δεν εχει παθει τιποτα,τουλαχιστον στο εσωτερικο..  :P Και επισης εχω ενα Peugeot 306 με 170.000χλμ πλεον και το μονο που εχει παθει ειναι φθορές στο τιμονι...

Οσο για το cactus το ειδα στο Auto battleships ,και ηταν αθλιο..Δεν μου αρεσε καθολου..

saldale:
Ενώ τα πλαστικά του NC Δημήτρη είναι φοβερά, τι να σου πω...

Εν πάση περιπτώσει αυτό που είδα ήταν το νέο DS5 και ήταν εντυπωσιακό! (...και αρκετά ακριβό βέβαια)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version