!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (394/487) > >>

Στέλιος - fess:
Τα f/l μετά το 2004 είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τα πρώτα.
Το κιβώτιο είναι getrag και δεν βαράει όπως στα πρώτα.
Τα επόμενα, με την τουρμπίνα, είναι ακόμα χειρότερα...
Βαριές βλάβες στα μπλοκ, όπως τα rallye που μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα.
Πολύ σκληρές αναρτήσεις, σχεδόν κουραστικές, ίσως να λύνεται με τοποθέτηση συμβατικών ελαστικών, γιατί τα run flat παίζουν το ρόλο τους.
Σινεμπλόκ κομμένα, σωλήνες κρεμαγιέρας με διαρροές, χαλασμένα μοτέρ παραθύρων και μπόλικα άλλα, είναι καθημερινά θέματα...
Μπόνους τα νερά στους χώρους αποσκευών...
Για λαμπάκια αερόσακων, φρένων  κλπ. καλύτερα να πάρεις δικό σου διαγνωστικό...
Γενικά η άποψη μου (έχει ένα τέτοιο η σύζυγος) είναι διφορούμενη.
Είναι ευχάριστο στον ανοιχτό δρόμο, κάνει ταξίδι με μπόλικα χιλιόμετρα και σε γενικές γραμμές ξεκούραστο, στρίβει όμορφα και όπου υπάρχει εσπ ασφαλέστατο.
Αν δεν σε προβληματίζουν οι μικροσκοπικοί του χώροι, η αυξημένη κατανάλωση, το κόστος κτήσης και συντήρησης που δεν είναι χαμηλό και οι συχνές επισκέψεις στα service, θα το ευχαριστηθείς παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο μικρό και σβέλτο.
Αν θα το ξαναγόραζα; Έχοντας μάθει με japanίλες χωρίς θέματα, μάλλον όχι.
Ο μόνος λόγος βέβαια που το πήρα εξαρχής, ήταν η μουρμούρα της συζύγου...

nmwisima:
Νταξει, με πείσατε. Φαίνεται πως το παλικάρι ήθελε Mazda λογω της αξιοπιστίας του.

jSkyline:
Eκτος εμφανισης και οδικής συμπεριφορας δεν υπάρχει αλλος καλος λογος να το αποκτησεις...

Απο εκει και πέρα ξεκινανε τα αρνητικα του. Δεν ξερω κανενα που να μην εχει μεινει στο δρόμο εστω μια φορα και το αποκορυφωμα ηταν ενα καμπριο που πήρε φωτια στο μηχανισμο της κουκουλας, ενος χρονου αμαξι. Μιλαω για αμαξια που ξερω και τα εχουν ανθρωποι που ξερω πως τα εχουν καλομεταχειριστει.

Θα το ηθελα πολυ αν δεν χρειαζοταν να το πληρωνω.

iliasfyntanidis:

--- Quote from: nmwisima on September 08, 2014, 11:06:47 AM ---Νταξει, με πείσατε. Φαίνεται πως το παλικάρι ήθελε Mazda λογω της αξιοπιστίας του.

--- End quote ---
Ήταν ένα σιελ-μπλε από Πετρούπολη ο ενδιαφερόμενος?

sabtas:
Μιλησα και σημερα με τον φιλο μου.....ενα απο τα ανταλλακτικα που εβαλε ηταν κατι σχετικο με την κρεμαγιερα μου ειπε διοτι εκανε ενα θορυβο.....οποτε +1 και απο εμενα...
Επισης απο καταναλωση που αναφερθηκε νωριτερα καιει αρκετα....μου ειπε για κατι 10αρια ανα 100χλμ με αυγο κατω απο το γκαζι και τετοια....για αυτο και δεν του εχει βγαλει περιεργες μηχανικες βλαβες....αλλα γενικα πινει ακρετη βενζινη....
Για τα τουρμπατα ειπε ακομα χειροτερα......ενας φιλος του που γλυκαθηκε απο το δικο του και αγορασε καινουριο το 12, εχει μεινει 3 φορες απο ακυρες βλαβες. Την μια φορα ειχε και ακριβη ζημια σε καποιον αισθητηρα αλλα δεν θυμοτανε τι και πως...???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version