!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (391/487) > >>

charchon:

--- Quote from: nmwisima on September 07, 2014, 12:40:20 AM ---Εχει κανείς εμπειρία συμβιωσης απο Mini Cooper S πρωτης γενιάς, με τον μομπρεσορα;

Δεν θελω να μου πείτε αν ειναι καλό στο δρόμο και αν στρίβει, αυτα τα ξερω.

Θέλω να μαθω σερβις, συχνες βλάβες κτλ.

--- End quote ---
  πανω κατω τα ειπες////σερβις και συχνες βλαβες /// και καταναλωση ///

nmwisima:
Έχει πολλά προβλήματα εννοείς; Μηχανικα ή ηλεκτρικα;

sabtas:
Εχει πολυ καλος φιλος...2004 μοντελο προγραμμα και εξατμηση Schnitzer....κατα τα αλλα μαμα...

Η γενικη εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ καλο αλλα εχει πανακριβη συντηρηση.....τα λαστιχα ειναι run flat δεν υπαρχουν σε φτηνες μαρκες και ειναι ακριβοτερα απο τα κανονικα 17αρια...γενικα ειναι παραπολυ στριμωγμενο και οτι επισκευη προκυψει στο μοτερ πρεπει να λυθει το μισο αμαξι.....αυτο ανεβαζει το κοστος τρελα...και πρεπει να εχεις και καλο μαστορα.....
Στο τελευταιο σερβις που εκανε ηταν το μεγαλο γενικο αλλαξε επιπλεον κατι βασεις+τροχαλιες που εκαναν θορυβο και λαστιχα....στον Σπανο εγινε το εγκλημα με κοστος 2400 eyroπουλα :o τα ελλαστικα μονο κανανε 850 euro....Bridgeston του εβαλαν αν θυμαμαι καλα...
Γενικα και ο Σπανος ειναι φαρμακειο αλλα το αμαξι ειχε καιρο να παει σε καλο συνεργειο και οι εργασιες ειχανε τρεναριστει παρα πολυ....

nmwisima:
Ευχαριστώ. Εντάξει, εγω Λευκαδίτη θα το πηγαινω και λάστιχα δεν θα εχω τα μαμα.

Reverant:
Πολλά ηλεκτρολογικά, μέχρι και φωτιές.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version