!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (382/487) > >>

gianic:
Από χώρους πάνω κάτω σαν του nc είναι με μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ.  Δεν παίζει να μη χώρας πάντως,  ξέρω παιδιά
1.90+ που χωρουσαν αξιοπρεπεστατα

Στάλθηκε από το GT-I9295 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sly:
Ευχαριστα νεα!! μετα απο τεστ ντραιβ αποφασισα πως το μιατακι δεν το αλλαζω!!
Κατεβηκε η αγγελια... και για το στορυ το αμαξι στην τιμη που το ειχα πουληθηκε μεσα σε 3 μερες!

Hayate:

--- Quote from: sly on July 01, 2014, 01:30:42 PM ---Ευχαριστα νεα!! μετα απο τεστ ντραιβ αποφασισα πως το μιατακι δεν το αλλαζω!!
Κατεβηκε η αγγελια... και για το στορυ το αμαξι στην τιμη που το ειχα πουληθηκε μεσα σε 3 μερες!

--- End quote ---
τι τιμή το είχες κ τι μοντέλο?

αν κατάλαβα καλά τέσταρες το S, και αποφάσισες ότι προτιμάς το MX οδηγικά? τι σε χάλασε στο S?

sly:
1) δεν χωραω
2)παλιο αμαξι και φενεται
3)τα σε καλη κατασταση  τα δινουν στο θεο
4) εντωποσιαζμενος πολυ απο κιβωτιο και μοτερ... οχι αρκετα ομως για να με κανει να δωσω το αρσι μου

με χαλασε θεση οδηγησης σιγουρα οχι για μενα..και το φεελινκ οτι αμα μου φυγει ο κωλος θα σκοτωθω που μου εδινε για καποιο λογο
RC 08' 58k km με quaife και κατι μικροεχτρα και το εδινα στα 10500

Hayate:
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον που έφευγε τόσο γρήγορα το ΜΧ και στα 10.500.

Να σου αναφέρω κ μερικά ακόμα για το S. Η 1η γενιά είναι σκουπίδι για μένα. Κάτω απο το vtec είναι νεκρό και καίει 1 λίτρο λάδι το 3μηνο κατά μέσο όρο.
Είναι όλα σκισμένα απο κοντράκιδες με ότι συνέπαγεται αυτό σε φθορές, αλλαγμένα 5 χέρια, 10 τρακαρίσματα, 2 σπασμένα διαφορικά, και γυρισμένα χλμ.

Για τη 2η γενιά (που είναι αρκετά βελτιωμένη σε όλα), ΑΝ βρεις κανένα ατρακάριστο κ προσεγμένο θα το βρεις απο 15κ κ πάνω. Πρόσθεσε και hardtop + extras + service ++ και έφτασες τα 17-18+.
Και τώρα το καλύτερο.. Αν στο κλέψουν (πολύ πιθανό σενάριο αν δε το έχεις για μία βόλτα το μήνα κ μετά ΚΛΕΙΣΤΟ γκαράζ) απο την ασφαλιστική θα πάρεις τα μισά και ΑΝ, με τα οποία με δυσκολία θα παίρνεις μαμά NC.

Το feeling που περιγράφεις είναι λόγω ανάρτησης, έτσι είναι ρυθμισμένο αλλά φτιάχνεται πανεύκολα κ ρυθμίζεται όπως θες. Tο κάνεις ΜΧ για πλάκα με άλλο setup.
Και ναι είναι παλιό αμάξι, το σασί του σχεδιάστηκε το '98, ενώ του NC αρκετά χρόνια μετά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version