!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (378/487) > >>

jSkyline:

Ριχνεις μια πρωτη ματια στη φωτο... Κοιτας αποσταση απο το εδαφος, κοιτας κενο στους θολους, βλεπεις μια ζαντα που δεν ειναι concave κοπια - της κοπιας - ω κοπια!
Tα μοναδικα αυτοκολλητα που βλεπεις σχετιζονται με F1 και οχι illest, great mothafucka! Drifti King! Σας γ@μ$ και σπερνω! κτλ

και λες που θα το οδηγησουν αυτο το ΚΑΤΣΙΚΙ!!!??? ασε που παιζει να ειναι τοσο καλα στημενο που να μην μπορει να κανει ντριφτ στην πλατεια μπουρναζιου :moutza:

... και μετα απλα σκεφτεσαι... Ποιος τα γαμαει τα JDM-oκαγκουρο!!! Το θελωωωωωω :)  :giveheart:

option-D:
Προσπαθείς να κάνεις τον κακό αλλά δεν σου βγαίνει, οκ  :llol:

jSkyline:
Δεν ειναι κακια ακριβως, πραγματικοτητα ειναι! Αρχικα παντως κατσικι το ειπα... στην πραγματικοτητα ομως, ειναι ακριβως οπως επρεπε να ειναι...!

nmwisima:
Σύμφωνα με την ιντερνετικη λογική (και εδω μεσα):

Η αεροτομή ειναι για πέταμα, την ταπα έπρεπε να την κανει #valeotixromasaresei, το σπλιτερ μπροστα ειναι κοκκινο because tsiganogifos και στο δεξι κωλομερι της αριστερης μεριάς του πανω κομματιου του χαρντοπ που δεν φαίνεται στη φωτο αλλα εγω το χω δει σε κατι αλλες φωτο στο ιντερνετς, έχει μια κατσαριδουλα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

General_lee:
Εφόσον παραπέμπει στα κλασσικα χρώματα των λότους στην F1 συγχωρείται η όποια κακογουστιά. (που γενικά δε το λες και πολύ ωραιο συνδυασμό το όλο κουστουμάκι)

Η κοκκινη δαγκανα σε χρυση ζάντα βεβαια μου πέφτει βαριά ακόμα κι αν δικαιολογείται με κάποιον τρόπο που μου διαφεύγει. Όπως και κάτι σιχαμερά σήματα στα χρυσομαυρα καθίσματα αν έχω δει καλα σε άλλες φωτο.

Τέλος παντων, καλη είναι.

Οτιδήποτε πάντως οπτικά προκύπτει από εξέλιξη/επιλογη με βάση την απόδοση δεν έχουμε και πολύ δικαίωμα να το κράξουμε. Όσα είναι "γιατί έτσι μ'αρεσει" σηκώνουν συζήτηση που δεν βγάζει συνήθως κάποιο αποτέλεσμα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version