!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (374/487) > >>

mitsos husky:
Εγώ πάλι θα θελα όποτε μπορέσεις να μας πεις 2 κουβέντες για το rx8 και τη συμβίωση μαζί του   ::-

gianic:
Καταπληκτικο αμαξι απο οπου και να το πιασεις, ανετο εσωτερικο, χωροι.
Κινητηρας πραγματικα μοναδικος τοσο σε λειτουργια (χωρις κραδασμους ,απιστευτα smooth)με απιστευτο ηχο. Επισης μαζευει χιλιομετρα για πλακα παρολο που θεωρητικα ειναι λιγα αλογα (231)

Το look ειναι υποκειμενικο αλλα νομιζω το εσωτερικο του ειναι πανεμορφο και αρκετα διαχρονικο.Δυσκολα το βαριεσαι.
Σαν αισθηση σου δινει την εντυπωση ενος πιο βαρυ mx5 αλλα και με περισσοτερη δυναμη απιστευτα προβλεψιμο και πολυ πολυ πιο fun to drive απο το s2000 τοσο στο στριψιμο οσο και στην παντα.

Το dsc ωραιο, σε γρηγορη οδηγηση επεμβαινει πολυ γλυκα αλλα στο 99% των διαδρομων το ειχα στο off.

Οσο αφορα την καταναλωση καιει μεσα στην πολη minimum 15λ/100 και εθνικη αν μεινεις στα 120-140 μπορεις να το ριξεις στο 12. (αν και δυσκολα γιατι μ' αυτο το αμαξι θες απλα να ταξιδευεις με 200 χαλαρος.

Με την μεταβαση παλι σε mx5 παρατηρησα οτι ειναι διαφορετικα αμαξια κυριως λογω του βαρους τους.
Το βαρος φαινεται οπως φαινεται και στο s2000. Και γι αυτο σαν overall αισθηση προτιμω ανετα του mx5 και απο το 8αρι και απο το s2000. To βαρος ειναι καταρα οταν εχεις μαθει να οδηγεις αμαξια κοντα στον τονο.

To θεμα ειναι οτι μετα τη συμβιωση με το 8αρι 1 χρονο, που ηταν εξαιρετικη, κατεληξα οτι τα κλειστα 2+2 δεν μου αρεσουν. Ειμαι roadster fan . Τελος .
Τωρα Ζ4, s2000 , NC θα ειναι το επομενο θα δειξει.

mitsos husky:
Thanks  :good:  Εύχομαι να καταφέρω να το κάνω κάποια στιγμή δικό μου.. Αυτό που με φοβίζει είναι το ενδεχόμενο σπασίματος του μοτέρ και το 4χιλιαρο που θα χρειαστεί για τη αγορά νέου...
Στα δικά σου τώρα.. Γιατί δεν τουρμπιζεις το miata ?  :P

katsavidakias1:
+1 στα λεγομενα του gianic σε γενικες γραμμες συμφωνω και εγω μιας και εγω τωρα εχω s2000 και παλαιοτερα ειχα mx5 και rx8

Αν και εγω θα ηθελα στο rx8 στα χαμηλα την σπιρταδα του s2000 αλλα και στο s2000 στα ψηλα το φορτωμα του στροφομετρου στον ροτορα που εχει το rx8 που για πλακα πας 9300 κοφτη ειδικα η αισθηση μετα τις 6500 που ανοιγουν τα αλλα 2 προτινγκ και εκει πουλες οτι κρεμασε τσουπππππ φευγει το αμαξι ολα τα λεφτα....

mitsos husky μοτερ μεταχειριμσενο με κανονικοτατη συμπιεση με εφαρμογη λαδια ξυδια και τα σχετικα πλεον με 1500 ευρω εισαι ετοιμος με το κλειδι στο χερι....  ;)

nmwisima:
Αξέχαστο χειρόφρενο σαν υδραυλικό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version