!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (370/487) > >>

vagmann:

--- Quote from: SchumiMx5 on April 01, 2014, 10:07:11 AM ---
--- Quote from: vagmann on April 01, 2014, 09:48:22 AM ---Ζαχο μεγεια ρε!Να το φερεις και στα Μεγαρα οταν ανοιξουν... :P

--- End quote ---
Χαχα!Θα το κάνω track ready Βάγγο!

--- End quote ---

TrUck ready ειναι σιγουρα...δε χρειαζεται τπτ...
Αντε θα ανακαλυψεις ολες τις απροσιτες παραλιες φετος... :gl:

Vroutos:
Έλα ρε! Ένα μπορντώ ρώσικο 1.6 με μανιβέλα, μπακετ, τιμονι και αναρτήσεις είχαμε στην οικογένεια για πολλά χρόνια! Είχαμε γυρίσει όλη την Ελλάδα.. Δύο φορές είχαμε πάει και Πρέσπες, πάντα στα πίσω καθίσματα αγκαλιά με το Νέρο, το νέας γης που είχαμε.. Τι μου θύμισες..

SchumiMx5:
Μανώλη πάρε το ΟΚ από την Αννα,και θα σε πάρουμε 4κάβαλο!

Θα έρθω για ασήμωμα :girlie:

SchumiMx5:

--- Quote from: jSkyline on April 01, 2014, 10:25:24 AM ---Ζαχο μεγεια ρε!

Ευτυχως που βρεθηκε αγοραστης για το HRV γιατι θα σε βαζαμε να το αγορασεις με το ζορι μονο και μονο για να μη μας τα πρηζει ο αλλος! Μηπως πουλας το ΜΧ γιατι μας εχει ζαλισει τωρα με την αγγελια ζητησης !?

--- End quote ---
Ευχαριστώ!Του το είπα ρε Γιάννη αλλά θέλει 1.8 ο Α. :(

--- Quote from: Vroutos on April 01, 2014, 10:29:39 AM ---Έλα ρε! Ένα μπορντώ ρώσικο 1.6 με μανιβέλα, μπακετ, τιμονι και αναρτήσεις είχαμε στην οικογένεια για πολλά χρόνια! Είχαμε γυρίσει όλη την Ελλάδα.. Δύο φορές είχαμε πάει και Πρέσπες, πάντα στα πίσω καθίσματα αγκαλιά με το Νέρο, το νέας γης που είχαμε.. Τι μου θύμισες..

--- End quote ---
χαχαχα..ετοιμάσου εσύ!

--- Quote from: vagmann on April 01, 2014, 10:26:52 AM ---
--- Quote from: SchumiMx5 on April 01, 2014, 10:07:11 AM ---
--- Quote from: vagmann on April 01, 2014, 09:48:22 AM ---Ζαχο μεγεια ρε!Να το φερεις και στα Μεγαρα οταν ανοιξουν... :P

--- End quote ---
Χαχα!Θα το κάνω track ready Βάγγο!

--- End quote ---

TrUck ready ειναι σιγουρα...δε χρειαζεται τπτ...
Αντε θα ανακαλυψεις ολες τις απροσιτες παραλιες φετος... :gl:

--- End quote ---
Truck λέει  :llol: :llol: θα έρθω Χαλκίδα καμιά Κυριακή.Θα βάλω άδεια στη δουλειά Πέμπτη Παρασκευή να είμαι Κυριακή πρωί σε σένα!χαχαχα

nmwisima:
Το Νιβα το πουλάς καλύτερα;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version