!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (37/487) > >>

Skyggedans:

τα 22l δεν είναι τιμή δικιά μου, αλλά τιμή που γράφουν ιδιοκτήτες στο πανελλήνιο forum των ford. Μιλούν για συνετή οδήγηση, όχι σκίσιμο, όχι αλλαγές στις 2000 σαλ. Σε χαλαρή οδήγηση η κατανάλωση είναι στα 15l/100km κ δεν έχω κανένα λόγο να μην τους πιστέψω, αν αναλογιστεί κανείς το βάρος του αυτοκινήτου κ τον 5V 2,5άρη turbo.
 Tα 10/100 μου ακούγεται ανεδαφικό, αλλά αν ο sky το έχει δει, προφανώς θα ισχύει.

Στέλιο μου, εκτός του ψεύτη κ του μ@λ@κ@, υπάρχουν κ αυτοί που φορτώθηκαν αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν με τπτ να συντηρήσουν κ μόλις έσκασαν οι φούσκες, αναγκάστηκαν να τα σκοτώσουν. Δεν κρίνω την σκέψη κ την κίνηση, αλλά αυτά γίνονται κάθε μέρα πλέον, σε οτιδήποτε πωλείται/αγοράζεται

lordin:
Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ.)
Πόλη    13,4
Εκτός    7
Μέση    9,4
Ρεζερβουάρ (λίτρα)    62
Αυτονομία    659 χλμ. (θεωρητική μέση)

Ένα άλλο site
Κατανάλωση (μέση) : 9.4lt/100km

Και σε ένα που κάνανε και δοκιμή:
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (ΛΙΤΡΑ/100 ΧΛΜ.)
ΜΕΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ / ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ    20,5 / 9,4
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ (ΛΙΤΡΑ)    62

Άρα το 22 που είπες πάνω κάτω ισχύει...! :-\ :-\

jSkyline:
Κοιτα να δεις σχετικα με την τιμη ρωτησα τον ενα φιλο μου που εχει το ST και οταν του ειπα για 5000 η απαντηση του ηταν οτι αγγελια για RS δεν εχει παιξει ποτε κατω απο 25Κ και αυτο που μπηκε τοσο πουληθηκε μεσα σε 20 μερες. Εκτος αυτου ξερουμε και ανθρωπο που ψαχνει και θα εδινε ευκολα μετρητα μεχρι και 20Κ ενω εχει παρει τηλ. ολους οσους εχουν ανεβασει RS στο CAR + XE κανενας ποτε δεν επεσε κατω απο 26Κ.
Οσον αφορα την καταναλωση αυριο το μεσημερι μετα την δουλεια θα ειμαι για καφε με τον ιδιοκτητη του RS θα επιβεβαιαωσω τα λεγομενα μου για να μην σας λεω και βλακειες. Για το ST παντως οι τιμες ξεκινανε απο 9λ/100 το επιβεβαιωσα σημερα, η μεση ομως μεσα στην πολη παιζει καπου στα 14λ/100 ποσο πιο πανω μπορει να πινουν αυτα τα 70 αλογα!?

--- Quote from: lordin on June 13, 2012, 08:26:11 PM ---ΜΕΣΗ ΔΟΚΙΜΗΣ / ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ    20,5 / 9,4

--- End quote ---
Μεση δοκιμης 20,5...Εχεις δει πως τα ξεζουμιζουν σε δοκιμες ?! :P To αμαξι του Ομηρου σε δοκιμη ειχε καψει 16,5/100 πες μου εσυ εχεις δει πολλες φορες αυτη την καταναλωση στο NC σου!

lordin:
Δε ξέρω για τη μέγιστη κατανάλωση στο nc μου! Ξέρω όμως για τη Normal κατανάλωση η οποία είναι για μέση στη πόλη 9-10.. Μη ξεχνάς ότι το Nc  μου είναι 1.8 ενώ το rs 2.5 + turbo..!

Στέλιος - fess:

--- Quote from: Skyggedans on June 13, 2012, 07:56:03 PM ---Στέλιο μου, εκτός του ψεύτη κ του μ@λ@κ@, υπάρχουν κ αυτοί που φορτώθηκαν αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν με τπτ να συντηρήσουν κ μόλις έσκασαν οι φούσκες, αναγκάστηκαν να τα σκοτώσουν. Δεν κρίνω την σκέψη κ την κίνηση, αλλά αυτά γίνονται κάθε μέρα πλέον, σε οτιδήποτε πωλείται/αγοράζεται

--- End quote ---

Και σου ξαναγράφω: δεν υπάρχει περίπτωση ιδιοκτήτης rs, να μη γνωρίζει πόσο πουλιέται ανά πάσα στιγμή εντός ή εκτός συνόρων.
Πολλοί φορτωθήκαμε βαριά αυτοκίνητα, αλλά ξέραμε πάντα ποιά ήταν η αξία τους στον υπόλοιπο κόσμο.

--- Quote from: iNFiNiTy on June 13, 2012, 07:10:18 PM ---Το limited edition πως προέκυψε; Το μόνο limited που βλέπω είναι το RS500 που πωλήθηκαν "μόνο" 500 κομμάτια.
Στο mobile.de βρήκα σχεδόν 100 RS.

--- End quote ---

Ξαναδές από τα 100 που βρήκες πόσα είναι rs αριθμημένα.
Να θυμίσω πως όσα πουλήθηκαν εδώ, ήταν με διαδικασία πλειοδοσίας με προσφορές από τους υποψήφιους πελάτες...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version