!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (356/487) > >>

simkoz:
Επίσης όπως λέει το αρθρο, αυτή η Mercedes-Benz A45 AMG φαίνεται πολύ φοβερή! Πρώτη φορά που κοιτάω Mercedes, ή τις εφτιαξαν πολύ ή εγώ αρχίζω να γερνάω ή και τα 2.

jSkyline:

--- Quote from: simkoz on February 18, 2014, 11:03:40 AM ---Επίσης όπως λέει το αρθρο, αυτή η Mercedes-Benz A45 AMG φαίνεται πολύ φοβερή! Πρώτη φορά που κοιτάω Mercedes, ή τις εφτιαξαν πολύ ή εγώ αρχίζω να γερνάω ή και τα 2.

--- End quote ---
Aσε Σιμο εχω παθει το ιδιο! Και εχω μια ανθρακι με καρμπον που τη βλεπω συνεχεια να κυκλοφορει!

Βεβαια σημερα διαβαζα ενα αρθρο που ελεγε πως το πατωμα της Α εχει σχεδιαστει απο κοινου με Nissan-Renault! Μετα λεω ενταξει απλα μου αρεσει ενα Nissan με σημα το αστερι και ηρεμησα!
Το ακομα πιο ωραιο ειναι πως το νεο smart και το twingo θα εχουν κοινο πατωμα και θα ειναι και τα 2 πισωκινητα! Ενταξει ποσο γαματο να ντριφταρεις με twingo! Δλδ πραγματικα θυμαμαι τα twingo του '90 με τη γαματη πανοραμικη ηλιοροφη (ειχε η μανα του κολλητου μου και το κλεβαμε) σε συνδυασμο με πισωκινητο starletaki του '80!!! Τα σπαει και μονο στη σκεψη!!!

diane:
what is your opinion for the MG TF?  :zalistika:

nmwisima:
Μακριά.

Σεντ φρομ μάι Σάμζουγκ μομ πάιλ!

jSkyline:
...και αγαπημενοι ...
να συμπληρωσω εγω!

Γιατι για τα χρονια του και τις επιδοσεις μια χαρα αμαξι ειναι, αλλα η σχεση που αποκτας με το μηχανικο ειναι παραπανω απο φιλικη!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version