!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (355/487) > >>

Hayate:

--- Quote from: option-D on February 13, 2014, 12:40:21 AM ---Αν γινόταν στην Ελλάδα αυτή η ψηφοφορία, 1η θα ήταν η merc, holden 0%  :P και σίγουρα πιο πάνω peugeot και jeep   :exaclty:

--- End quote ---
:llol: Ρε Μάνο θεέ... στο μυαλό μου είσαι??.. πρώτες θέσεις για ελλάντα: merc - jeep χωρίς παρεξήγηση. πραγματικό ρεσιτάλ οδήγησης και σεβασμού στον ΚΟΚ..

jSkyline:

--- Quote from: teopoulos on February 13, 2014, 02:12:53 AM ---Πάνω σε πεζοδρόμιο δε νομίζω να είδες το δικό μου στα Εξάρχεια έτσι?? Αλλιώς είμαστε 3 οι κανίβαλοι...  :exaclty: :(

--- End quote ---
3 είστε!

Γιατι εγω ειδα 2 NC!

charchon:

--- Quote from: jSkyline on February 12, 2014, 09:02:22 PM ---
--- Quote from: jason#9 on February 12, 2014, 08:42:32 PM ---Για τον φιλο charchon..ισως το καλυτερο ταπερ αυτη την στιγμη στην Αθηνα!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2822582/

--- End quote ---

Bλεπω βαψιμο και εκτεταμένες μετατροπές... 10 φορες καλυτερο αυτο που πηρε.

--- End quote ---

το αμαξι αυτο το ξερω, εψαξα κ εμαθα μερικα πραματακια.....ειναι οπλο απο τα λιγα, αλλα εχει χασει το δρομισιο χαρακτηρα του, θελει προσοχη σε 1293 σημεια, και δεν θα ειχα ποτε το κεφαλι μου ησυχο...

Απλα να σας πω οτι πηγε ο πατερας μου το αμαξι στο Ρελλα να του φτιαξουμε πατακια, και τα παλικαρια στο μαγαζι ειχαν πεσει απο πανω του να τον ρωτανε πως το κραταει 10 χρονια τοσο τελειο.....τον ειδαν και 72 χρονων και ψαρωσαν!!! Του ελεγαν οτι χαιρονται να βλεπουν τοσο καινουρια κ καλοδιατηρημενα αμαξια!!  :giveheart:

jSkyline:
H Αudi ανεκαθεν αποτελουσε αγαπημενη εταιρια, τα αμαξια της ηταν διακριτικα σχεδιαστικά αλλα ειχαν μια ομορφη σπορ γραμμη. Καποια, οπως και το Α6 που ειχαμε παλιοτερα εχαναν σε καποια σημεια (πισω φωτα πχ το Α6) Αλλα και παλι ηταν μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Η BMW μετα την Ε36 που τη θεωρω παναθλιο σχεδιαστηκα, ειχε παντα ενδιαφεροντα σχηματα αλλα παντα ειχε (για εμενα) αυτη τη ρετσινια του ειμαι καγκουροψωνομαλακας! Απο την αλλη η Merc ειχε αδιαφορα παπουδιστικα σχηματα ισως καποια αξιολογα μοτερ και γενικα δεν ειχε να προσδωσει κατι στην αυτοκινητοβιομηχανια εκτος απο ψευτο-"πολυτελεια"

Διαβάζοντας παντως αυτο το αρθρο
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/audi-s3
και βλέποντας και τις φωτο του καινουργιου S3 αναρωτιεμαι πιο αδιαφορο μπορουσε να γινει ?!

Κοντευουν να τα κανουν πιο αδιαφορα και απο τα VW πλεον! Κατρακυλα φυσικα ακολουθει σε ολο το γκρουπ αφου τα Seat ειναι πιο ασχημα απο ποτε (αν και μετα το Leon, ουτε θα πλησιαζα ποτε Ισπανικο αμαξι)

Και βλεπεις απο την αλλη τη Merc να παραγει ολο και πιο ομορφα οχηματα και παραλληλα να μειωνει αισθητα και τις τιμες...

Κριμα για την Audi που εκτος του R8 ολα τα σπορ αμαξια της ειναι η απαρχειωμενα (ΤΤ,A5) η αδιαφορα (S3,S6)

mx5silver:
εξωτερικα είναι σχεδον αδιαφορο....
ισχυει αυτό που λεει το αρθρο "Το S3 ανέκαθεν ήταν όπως ο Σούπερμαν. Ένας ήρωας εγκλωβισμένος στην εικόνα ενός φιλήσυχου πολίτη."

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version