!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Στέλιος - fess:
Μην ακούτε τη κάθε παπάτζα που αμολάει ο καθένας.
Όλα τα αυτοκίνητα, έχουν τον πάτο τους (σε τιμή).
Ο πάτος σήμερα λοιπόν είναι 2 - 3 - 5 χιλιάδες το πολύ, κάτω από την τιμή που πουλιέται στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Η πιο χαμηλή τιμή που "παίζει" το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντά στις 30.000 €, μη ξεχνάτε πως μιλάμε για limited edition έκδοση.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης δε, του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πως υπάρχουν 26 διαθέσιμα αυτοκίνητα (μόνο) στο πολύ mobile.de.
Στο ίδιο site, υπάρχουν 21 bugati veyron...
Αν ο ιδιοκτήτης το έδωσε κάτω από 20-25, είναι ψεύτης ή μ@λ@κ@ς...
Gas21:
--- Quote from: lordin on June 13, 2012, 04:47:13 PM ---
--- Quote from: Skyggedans on June 13, 2012, 03:53:01 PM ---
Σημειωτέον, 22l/100km με συνετή(...) οδήγηση, σίγουρα δεν το κάνουν το πιο φιλικό για την τσέπη αυτοκίνητο σε τέτοιες εποχές. Οι μεταξωτοί koloi και λοιπά. Αλλά ως προσθιοκίνητο, σε αποζημιώνει με το παραπάνω με τη δύναμη κ το στήσιμό του.
υ.γ. Το τιμόνι είναι 3άκτινο στο RS
--- End quote ---
Σοβαρά μιλάς?? 22l/100 ???? :zalistika:
--- End quote ---
Θα χω τέτοια ιπποδύναμη και θα πηγαίνω σαν κυρία?Θα πάθω εγκεφαλικό !
Προτιμώ να παίζω με τη μιατάρα και να καίω τα μισά! :giveheart: :exaclty:
*(Ας ευλογήσω και πάλι τα γένια μου :llol:)
jSkyline:
Φυσικα και δεν ισχυει αυτο για 22λ/100χλμ με συνετη οδηγηση ειναι στο 10-12 με το ποδι στο πατωμα ομως βαραει και κοντα στα 30, αυτο ομως που εχω σαν παραδειγμα δεν ειναι και στοκ.
To ST που εχει και καμια 70αρια αλογα λιγοτερα εχουμε παει 3 ατομα με 2 σανιδια του wake και διαφορα ακομα ψιλοπραγματα φορτωμενοι μεχρι την Υλικη και παλι πισω, με τραγικα αργους ρυθμους, γιατι ακολουθουσαμε αλλο αμαξι που εσερνε σκαφος και εκαψε κατω απο 10λ/100.
iNFiNiTy:
--- Quote from: Στέλιος - fess on June 13, 2012, 05:26:47 PM ---Μην ακούτε τη κάθε παπάτζα που αμολάει ο καθένας.
Όλα τα αυτοκίνητα, έχουν τον πάτο τους (σε τιμή).
Ο πάτος σήμερα λοιπόν είναι 2 - 3 - 5 χιλιάδες το πολύ, κάτω από την τιμή που πουλιέται στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Η πιο χαμηλή τιμή που "παίζει" το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντά στις 30.000 €, μη ξεχνάτε πως μιλάμε για limited edition έκδοση.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης δε, του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πως υπάρχουν 26 διαθέσιμα αυτοκίνητα (μόνο) στο πολύ mobile.de.
Στο ίδιο site, υπάρχουν 21 bugati veyron...
Αν ο ιδιοκτήτης το έδωσε κάτω από 20-25, είναι ψεύτης ή μ@λ@κ@ς...
--- End quote ---
Το limited edition πως προέκυψε; Το μόνο limited που βλέπω είναι το RS500 που πωλήθηκαν "μόνο" 500 κομμάτια.
Στο mobile.de βρήκα σχεδόν 100 RS.
lordin:
και εμένα μου φαίνεται κουλό για 22λίτρα στα 100 χλμ.
Μέγιστο 15-16 το καταλαβαίνω..! Αλλά όπως και να το κάνεις είναι μπροστά η κίνηση... :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version