!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (341/487) > >>

VasmaV:
Ότι είπε ο strofas!
Οποίος απλά θέλει να δουλέψει καλύτερα να μην απαντήσει καθόλου!!

Ευχαριστώ

option-D:
Συμφωνώ, απλά έχω μπερδευτεί λίγο.. Δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον  :????:

mx5silver:

--- Quote from: lordin on November 19, 2013, 01:01:19 PM ---
--- Quote from: mx.strofas on November 19, 2013, 10:07:33 AM ---Alfie86 χωρις να θελω να σου καταστρεψω τα ιαπωνικα ονειρα (βλεπε starlet) νομιζω οτι ενα peugeot rallye με ελαχιστες επεμβασεις θα σου δωσει τετοιο χαμογελο στην πιστα που δεν θα το πιστευεις (πρωην κατοχος).  Το σταρλετ ειναι πιο αξιοπιστο (εδω που τα λεμε μονο μια τρομπα βενζινης μου ειχε βγαλει το ραλλακι) αλλα προσωπικη αποψη (μην πεσετε να με φατε) ειναι οτι δεν στριβει οτι και να του βαλεις επανω, σε σχεση παντα με το rallye.  Ο γαλλος στο συγκεκριμενο εχει αλλη γεωμετρια, παθητικη τετραδιευθυνση και γενικα το αμαξι βγηκε απο το εργοστασιο ωστε να στριβει τον κωλο του χωρις να αλλαξεις τιποτα (ναι...ηταν επικινδυνο σε ασχετα χερια, στα καταλληλα οδηγιοταν με ακριβεια και εβαζε τα γυαλια σε πολυ δυνατοτερα και στημενα αμαξια).  
Απο την αλλη δεν θα εχεις τα αλογα και την ροπη που θα εχεις με το σταρλετ, ασυζητητη!  

Καλη συνεχεια στην αναζητηση σου!

--- End quote ---

Θα συμφωνήσω....100%

--- End quote ---
δεν θα συμφωνησω 100%  :P
ως νυν κατοχος σταρλετ πιστευω οτι στριβει μια χαρα για την εποχη του! βεβαια εννοειται οτι σε στοκ μορφη σταρλετ και 106, το 106 ειναι σαφως πιο στριφτερο και εχει καλυτερη γεωμετρια στην αναρτηση. το σταρλετ εχει αυτον τον μονοκομματο καρο-αξονα :llol: με 2 ροδες στις ακρες του. βεβαια την ιδια διαταξη μετα απο 20+ χρονια χρησημοποιειται ακομα. προσφατα ειχα δει σε συνεργειο auris, ibiza και  swift  1300 να φορανε αυτη την αρχαιολογια....
στην πιστα δεν νομιζω να παιζει μεγαλο ρολο, αλλα στον δρομο σε εγκαρσιες ανωμαλιες μπορει να κανει τον κωλο να χοροπηδαει.
βεβαια, απο την αλλη μπορεις να παρεις ενα 106 turbo!

στο μπροστινοκινητο ειναι διαφορετικη η θεωρια. οσο πατας το γκαζι ακομα και μεσα στην στροφη(αν εχεις και μπλοκε ακομα καλυτερα), το αμαξι στριβει. η μουρη που εχει και την κινηση σερνει, τραβαει το υπολοιπο αμαξι. αν αφησεις το γκαζι μεσα στην στροφη τοτε τα δυσκολα ερχονται....

παντως αναρτηση με ξεχωριστα υποπλαισια και διπλα ψαλιδια μπρος πισω σαν του μχ5, πολυ δυσκολα θα βρεις σε αλλο(φτηνο) αυτοκινητο :good:

alfie86:
Ρε Μανο δεν δουλευω κανεναν!Το γεγονος οτι εξωτερικευω καποιες σκεψεις μου και αποριες μου σε ενα φορουμ που υπαρχουν ατομα που εχουν γνωσεις στο θεμα του αυτοκινητου δεν νομιζω οτι ειναι κακο!Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω οποιος εχει την υπομονη ασχολειται με τις αποριες μου!Οποιος παλι θεωρει οτι τον κοροιδευω ή εκνευριζεται απο κατι απλα δεν ασχολειται!Το θεμα με το ρχ8 δεν προχωρησε γτ αλλαξε η δουλεια μου και απο 7 χιλιομετρα πηγαινελα πλεον κανω 70 για την δουλεια μου!Αν και στο φιναλε δεν νομιζω οτι δεν εχω το δικαιωμα να αλλαξω πληρως γνωμη για κατι!Και δεν νομιζω οτι ειναι κακο που δεν μπορω να ξεχωρισω ενα glanza απο ενα gt!Σορυ κιολας!Τεσπα μν κουραζω για αλλη μια φορα το φορουμ με τις αποριες μου..Εξαλλου ηταν ο βασικος λογος που σταματησα να γραφω γτ καταλαβα οτι αυτο γινοταν!Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις αποψεις τους και τισ γνωσεις που μοιραστηκαν μαζι μου!

xenos:
Το χειρότερο είναι που κάθεσαι και απολογείσαι κιόλας.
Εγώ θα πρότεινα να δεις γενικά ποια (τέτοιου βεληνεκούς) αυτοκίνητα παίζουν στις αναβάσεις (νομίζω πιο πολύ σε peugeot/renault) και αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, να πας σε κάποιο συνεργείο που προετοιμάζουν αγωνιστικά και να συζητήσεις με τον μηχανικό/οδηγό. Σίγουρα θα μάθεις 5 πράγματα από τα φόρα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version