!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
iNFiNiTy:
Καλά τι του προτείνετε; Ο άνθρωπος θέλει να πάει στο frangelico upper class να δει λευτέρη πανταζή. Έχει πιθανότητες να μπει στην πίστα με σαξόραλα;
Κάτι τέτοιο χρειάζεται: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4163265/
alfie86:
Frangelico πας εσυ μαλλον εγω οχι!Και εγω απλα ειπα να μου πειτε καμια ιδεα σε αμαξι σε αυτα που ειχα πει στο αρχικο ποστ!Τεσπα ολα οκ πηρα καποιες ιδεες thanx :good:
option-D:
Αφού έχεις καταλήξει από πριν, ότι θέλεις starlet (παρόλο που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το GT από το glanza)..
Το ίδιο είχε γίνει και όταν "σκεφτόσουν" να δώσεις το NC για κάτι πιο γρήγορο (είχαν γραφτεί 10 σελίδες για RX8 από αυτά που ρώταγες) και τελικά πήρες yaris diesel.. Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα της κουβέντας ή πώς περιμένεις να μην σε πάρουν/πάρουμε στο ψιλό;
georgee:
--- Quote from: lordin on November 20, 2013, 03:25:00 PM ---Έτσι είναι...αν αφήσεις το γκάζι σε στροφή ή πέσεις στα φρένα τότε να περιμένεις το ανάποδο! Μπορεί να σου φαίνεται σαν μειονέκτημα αυτό, αλλά κάποιος που το κατέχει, παίζει με αυτό και έχει τη μούρη εκεί που θέλει! ;)
--- End quote ---
Αυτό ακριβώς εμένα με βόλεψε απίστευτα αυτή η συμπεριφορά γιατί μαθημένος σε πισωκίνητα και στο ρχ8 τα μούτρα δεν μου αρέσουν καθόλου οπότε όταν ήθελα ιδιαίτερη τοποθέτηση στην στροφή παταγα λίγο φρενο και έμπαινα....
Για πίστα φίλε είναι μια χαρά!!!
mx.strofas:
Ρε παιδια ελεος, το παιδι ειναι μπερδεμενο, δεν ειναι αναγκη να τον τρολαρετε. Αν δεν γουσταρετε μην απαντησετε καθολου. Αφηστε καποιους αλλους να απαντανε με περισσοτερη υπομονη! :exaclty:
Και για να ειμαι και ον τοπικ.
Το δικο μου τοπ 3 για πιστα και στα λ7 που θελεις, ωστε να μπορω να το αναβαθμισω και λιγο, θα ηταν:
1. Peugeot Rallye
2. Peugeot 205
3. Honda Civic 1.6 vti (τα πιο παλια), οχι τοσο απο αποψη στριψιματος σε συγκριση με 1,2 αλλα θεμα αξιοπιστιας
Σου εγραψα μονο μπροστοκινητα γιατι ειπες οτι πισω δεν θελεις.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version