!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (337/487) > >>

alfie86:
Ποπο κομματια πηγαινε το σαξακι  :yeah:!!Αλλα να σε ρωτησω κατι!Λες οτι το αμαξι εστριβε τρενο αλλα οτι στα χερια απειρου οδηγου εφευγε για πλακα!Μου το εξηγεις λιγο γτ δεν το πολυκαταλαβαινω

simkoz:

--- Quote from: alfie86 on November 20, 2013, 02:06:07 PM ---Ποπο κομματια πηγαινε το σαξακι  :yeah:!!Αλλα να σε ρωτησω κατι!Λες οτι το αμαξι εστριβε τρενο αλλα οτι στα χερια απειρου οδηγου εφευγε για πλακα!Μου το εξηγεις λιγο γτ δεν το πολυκαταλαβαινω

--- End quote ---
Γιατί σου φαίνεται παράξενο? όσο πιο απόλυτα στημένο είναι το αμάξι τόσο πιο καλά στρίβει και τόσο πιο έμπειρο οδηγό θέλει αφού οι αντιδράσεις του είναι πολύ πιο απότομες και έρχονται με πολύ περισσότερα χλμ/ώρα άρα οι χειρισμοί του οδηγού είναι κρίσιμοι. Το αμάξι δεν "συγχωρεί".
Η δικιά μου η εμπειρία με σαξόραλα (Saxo VTS φτιαγμένο, Rallye 1.3 το πρώτο μαμά) είναι ότι παρά το ότι έχουν λίγο ζωηρό ποπουδάκι τουλάχιστον σε μαμά μορφή δεν είναι τπτ το πολύ δύσκολο να τον ελέγξεις. Το ίδιο με το ΜΧ5 μας, θα στον πετάξει τον κώλο αλλά εμένα μου φαίνεται (τις περισσότερες φορές) φυσιολόγικό και αναμενόμενο όταν το κάνει.

alfie86:
Οχι δεν μου φαινεται παραξενο απλα ηθελα να μου το εξηγησει για να καταλαβω τι εννοουσε!Σε ευχαριστω για την αναλυση  :good:!!!Παντως και τα vts ειναι ωραια και γενικα εχω ακουσει πολλα για τα συστηματα αναρτησεις των Γαλλων!ειχε και ενας φιλος μου ενα vts c2 και ειχα παει αρκετες βολτες και το αμαξι εστριβε παρα πολυ καλα αν και μαμα!

lordin:
Έτσι είναι...αν αφήσεις το γκάζι σε στροφή ή πέσεις στα φρένα τότε να περιμένεις το ανάποδο! Μπορεί να σου φαίνεται σαν μειονέκτημα αυτό, αλλά κάποιος που το κατέχει, παίζει με αυτό και έχει τη μούρη εκεί που θέλει! ;)

alfie86:
Οποτε επειδη εγω δεν το κατεχω ας κοιταξω για κατι πιο safe  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version