!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
nmwisima:
Κακο ειναι γ@μωτημπ@ν@ι@ζ.
Sent from my κινητό.
alfie86:
Καλησπέρα παίδες!Με τον αδερφό μου εχουμε αποφασίσει να πάρουμε ενα αμάξι μεχρι 5000 ευρώ για πιο αγωνιστική χρήση!Πιστα κτλ,αλλά και να το βγάζουμε καμια βολτα να κανουμε την πλάκα μας!Χρονολογια και χιλιόμετρα δν μας απασχολούν αρκεί να μν εχει προβλήματα!Επισης μας ενδιαφέρει να εχει προοπτικές αναβάθμισης ή να ειναι και κάποιο ολοκληρωμένο πρότζεκτ!Θα ηθελα τις απόψεις σας αλλά οχι με διάθεση ειρωνιας τύπου γτ δν κράταγες το mx5 κτλ!Ενδεικτικα να πω οτι χάζευα στο car και είδα με ενδιαφέρον το starlet το glanza!
GENERAL:
Νικο μια γνωμη θα σου πω!!! Βρες ενα ΜΚ1 παρτο, γδυστο, "καθαριστε" το καντε οσοες απαραιτητες ενισχυσεις και επιδιωρθωσεις χρειαζετε. Βαλε μονο καθισματα, ρολλ μπαρ, ενα rebiuld στον κινητηρα του μαζι με ενα τουρμπο κιτ, ενα μπλοκ, αναρτησεις φρενα και θα εισαι κομπλε!!! Λογικα ολα αυτα θα παιξουν στην τιμη που θες αντε και λιγο παραπανω και θα εχεις πολυ καλο οχημα για πιστα και θα κανεις και το κομματι σου!!!
alfie86:
Ρε το εχω σκεφτεί κ αυτο αλλά παραείναι μικρό θα κουτουλαει το κεφάλι μου στην οροφή!δλδ αν κρίνω απο το nc που ημουν οριακά και ειναι το πιο μεγάλο απο τα τρία με το πρώτο ετσι θα ειμαι μεσα!Υποθετικα μιλάω βεβαια γτ δν εχω μπει
Liakos:
Σε ποια πιστα ενδιαφερεστε να πηγαινετε? Τα Μεγαρα ειναι κλειστα & οι Σερρες εκτος απο κατι εκατονταδες μακρια, εχουν προβλημα στην ασφαλτο.
Φθηνη (πιστευω) λυση ενα 106.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version