!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
Basilmx5:
Nαι τα καινουργια της ΚΙΑ ειναι ολα πολυ ομορφα, και το συγκεκριμενο τουμπανακι.
jSkyline:
Γενικα τα κορεατικα εχουν ανεβει! Και τα chevy (x-daewoo) ειναι αρκετα ομορφα πλεον! Καλα τα Hyundai βεβαια παντα με ψυγεια μοιαζουν! Και μη μου πειτε για το Genesis γιατι το εχει παρει ενας φιλος μου και το ειδα και απο κοντα, δεν ειναι ασχημο αλλα δεν λεει και κατι, ειδικα μετα το Focus RS, Z4 και Freelander που ειχε, τον λεω και ασχετο για το νεο του αποκτημα! Παλι καλα που εκει στο Βελγιο που μενει ειναι φτηνα και τα αλλαζει καθε 1,5 χρονο!
king of the road:
και πώς πάει το genesis;
T.B.:
ok ομόρφηναν τα Kia και το i30 είναι πολύ όμορφο με τρομερό χρωματολόγιο και αρκετά έξτρα. Έχετε δει όμως i30 ή Kia στις αγγελίες στο Car, μοντέλα 2006-2008? Με δέρματα όλο γυαλάδα, θαμπά πλαστικά κλπ. Η μακροζωία τους σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με Γερμανικών ή Ιαπωνικών αυτοκινήτων.
Σχετικά με το VAG group ποτέ π.χ. το Golf δεν ήταν το πιο όμορφο αυτοκίνητο, το αυστηρό και συγκρατημένο design είναι στάνταρ εδώ και αρκετές γενιές. Εδώ έβαλαν περιορισμούς σε ολόκληρο Walter Da Silva που συμμετείχε στον σχεδιασμό για τα mk6 & mk7 (αφότου έφυγε από το Fiat group και είχε προλάβει να σχεδιάσει τις πανέμορφες Alfa 147, 156 & GT). Υπάρχουν κανόνες που δεν αλλάζουν στο συγκεκριμένο μοντέλο : ευρυχωρία, εργονομία, φιλικότητα προς τον μέσο οδηγό, άρτια ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις είναι μερικοί από αυτούς. Και είναι λογικό γιατί σε ένα αυτοκίνητο που είναι το ορόσημο της κατηγορίας των hatch δεν πειραματίζεσαι, ειδικά αν απευθύνεσαι σε διευρυμένο κοινό.
Στο Leon είναι διαφορετικά τα πράγματα, το mk2 ο Da Silva το σχεδίασε από λευκό χαρτί και φυσικά μετέφερε τις λαβές των πίσω θυρών αυτούσιες όπως τις είχε σχεδιάσει για την Alfa 147 αλλά και γενικώς του έδωσε έναν αρκετά μοντέρνο χαρακτήρα.
jSkyline:
--- Quote from: king of the road on October 20, 2013, 10:21:04 AM ---και πώς πάει το genesis;
--- End quote ---
Δεν ξερω δεν μου το εδωσε και στη μια και μοναδικη βολτα που εκανα δεν μπορουσα να αποκομησω γνωμη γιατι και ο ιδιος δεν ειναι και καμια οδηγαρα! Ενας φιλος που το οδηγησε και σε καλη στροφοδιαδρομη στην Κρητη μου απαντησε καλο αλλα Hyundai δεν ασχοληθηκα και εγω περισσοτερο για να καταλαβω τι σημαινει αυτο. Μιας και δεν μου λεει κατι σαν αμαξι, την επομενη χρονια παιζει να παρει GT86 το οποιο σιγουρα θα με ενδιαφερει περισσοτερο. Απο οσα ειχε μονο το Focus RS πρωτης γενιας τα εσπαγε!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version