!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (325/487) > >>

jSkyline:
Tα σμαρτ δεν εχουν προβληματα απλα η συντηρηση τους απαιτει μεγαλες και ακριβες αλλαγες.

Το αυξημενο κοστος συντηρησης δεν σημαινει απαραιτητα και προβληματα. Απλα θελουν λιγο προσοχη.

Alex:
Φιλαράκι με smart mk1, από τα τελευταία πριν το mk2, έχει αλλάξει ό,τι αλλάζεται. Εκτός το tridion,ή όπως λέγεται ο κλωβός ασφαλείας.

Καλός φίλος δουλεύει μηχανικός στη mercedes 8 χρόνια και μου έχει πει επανειλλημένως μακρυά...

Sent from my Nokia 3310

Liakos:
Ξαδερφος πολυ καλου μου φιλου ειναι αρχιμηχανικος σε μεγαλο δικτυο της Mercedes...

Τα smart 1ης γενιας ειναι πιθανως το χειροτερο οχημα που εχει κυκλοφορησει ποτε. Ανεκδοτο σκετο.

chrisalex:
Είπαμε όλα σχετικά......όσα πέρασαν απο τα χέρια μου πρώτης γενιάς ήμουν πολυ ευχαριστημένος  :exaclty: :exaclty:τωρα με 700αρι brabus πάνω απο 160000km χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ ποτε!!!!! Χωρίς να καίει γραμμάριο λάδι κ με πολλές βελτιώσεις περιφερειακές θα πηγαίνουμε για πάντα  :giveheart: :giveheart:

takisnb:
Μία από τα ίδια και για εμένα,έχω αλλάξει 5 από δαύτα και κανένα πρόβλημα ποτέ,ειδικά το 1000αρι turbo που έχω τώρα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version