!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
jSkyline:
Και σε 2ης γενιας εχω ακουσει για θεμα με σαζμαν.
Επισης ξερω και καμπριο που πηρε φωτια εξαιτιας του μηχανισμου της κουκουλας!
Δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστα, απλα οπως γινεται παντα κανενας δεν παραδεχεται οτι το αμαξι του ειναι χρεπι!
ROBIN:
Επαναλαμβανω. ΠΟΛΛΑ προβληματα και ΑΚΡΙΒΑ ανταλακτικα.Ρωτηστε πρωην ιδιοκτητες, οχι νυν, γιατι πολυ σωστα αναφερθηκε πιο πανω οτι κανενας, κ μεις θα το καναμε, δε παραδεχεται οτι το νυν αμαξι του εχει θεματα, και θα σας πουν. Φυσικα και καποια δε παρουσιαζουν θεματα, αλλα παντα μιλαμε για τη πλειοψηφια. Οπως και να χει καλο ψαξιμο ;)
chrisalex:
Καλο να παίρνουμε γνώμες ,αλλα σε αυτή τι ζωή παίρνουμε ότι γουστάρουμε,ότι μας γεμίζει....... :exaclty:
T.B.:
+1000!!!
papjim:
Απλα ειχα r53 για 3.5 χρονια και δεν του ειχα φερθει καθολου καλα,ηταν αρκετα πιεσμενο στα 260 και ειχε φαει αρκετα μεγαρα και σερρες.
Ο κολλητος μ εχει απο το 2004 το ιδιο και αυτος,ο αλλος μ φιλος απο το 2008 φτιαγμενο και αυτο.Ο αδερφος του κολλητου μ r56 big turbo 300+ και γενικα ειμαι αρκετα ενεργο μελος στα μινι ακομα και μιλαω ακομα με παρα πολλα παιδια απο το club.Οποτε θεωρω οτι εχω καλο feedback.
Σασμαν που αναφερθηκε ειναι κατασκευη της getrag και παλι δεν εχω διαβασει ποτε για ζημεια....
Οταν ειχα παρει το δικο μ τα ιδια ακουγα και ειχα ξενερωσει αλλα πραγματικα μονο ζημιαρικα δεν ειναι..
Οσον αφορα το κοστος ανταλλακτικων αν πας σε αντιρποσωπεια ναι θα σε γδαρουν κλασσικα αλλα αν ψαχτεις μονος σου και ειδικα σε αμαξι που κυκλοφορει απο το 2002 τα ανταλλακτικα μονο ακριβα δεν θα τα ελεγες..
Τεσπα λιγο ξεφυγα,αν το παιδι ενδιαφερετε μπορει να μπει να διαβασει και αν δεν του αρεσουν αυτα που θα δει να αλλαξει γνωμη.
Αλλωστε σε ολα τα forum τοπικ με προβληματα υπαρχουν,διαβαζεις και ενημερωνεσε για τυχον συνηθη προβληματα..
Το r56 ειναι σαφως βελτιωμενο σε ποιοτητα και πολυ μπροστα σε οικονομια αλλα τα πρωτα 2006-2007 ειχαν αρκετα μεγαλο προβλημα απο επικαθησεις στις βαλβιδες λογο αμμενσου ψεκασμου.
Αυτα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version