!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
lordin:
Εγώ θα κοίταγα προς Mini s. Στήσιμο και πιο γρήγορο.
SchumiMx5:
Rx7.
Konstantinos:
Μini S και από εμένα
ELTASSOS:
η συντηρηση της ΤΤ ειναι ακριβη, στησιμο-τιμονι στο περιπου, επιδοσεις υποφερτες με 180 αλογα, βαρυ αμαξι. Για μενα καλυτερα ΤΤ QUATTRO COUPE (OXI CABRIO λογω τριγμων, κοστους επισκευης μηχανισμου-τεντας, χωρων, βαρους) με 225 aloga, τουλαχιστον να εχεις γκαζι στην ευθεια. Ειχα την 3.2 (DSG 250 αλογα ΜΥ 04). Το γκαζι το βαρυεσαι, το στησιμο οχι.
ΜΙΝΙ S δεν γνωριζω , φιλος το δοκιμασε μου ειπε για πολυ σβελτο, κουραστικο, θορυβωδες και πολυυυ σκληρη αναρτηση για ελλαδα, αλοως καλοστημενο για καλη ασφαλτο. Σε ανεση για καθημερινοτητα εβαλε 5/10. Απο οτι εχω διαβασει δεν φημιζεται για αξιοπιστια και δεν ειναι οικονομικο στη συντηρηση. Δοκιμασε το σε κατσαρο οδοστρωμα και λιγο σβελτα να εχεισ αποψη.
Απο μενα ΤΤ, αν εχει δικηο ο φιλος μου για τη σκληρη αναρτηση του ΜΙΝΙ
XrhstosZ:
Γνωστες ΤΤ μου εχουν πει να αποφυγω τα quattro , καταναλωση & προβληματα σε διαφορικο! Τo μινι το εχω οδηγησει και ειναι οντως κουτσουρο με τη καλη εννοια στη γρηγορη οδηγηση και με οτι συνεπαγεται αυτο ομως στην καθημερινη χρηση. Καλα Ζαχο το rx7 δεν το σχολιαζω >:- >:-
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version