!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (312/487) > >>

Trelos7:
Όπα αυτά που μου λέτε περί εξοπλισμού δεν τα είχα ξανακούσει. Το αμάξι αυτή τη στιγμή είναι στο συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται η ασφαλιστική, το οποίο έτυχε να είναι το συνεργείο που ούτως ή άλλως το πήγαινα.

Όταν λέτε να πάρω οτιδήποτε αξιοποιήσιμο; Το αμάξι δεν έχει ηχοσύστημα, και απο εξοπλισμό δεν νομίζω να μπορώ να αφαιρέσω κάτι. ( δερμάτινα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου, A/C)

Η ζημιά σήμερα που μίλησα με το συνεργείο, ανέρχεται στις 4,7 χιλιάδες και smart diesel του 2003 δεν βρίσκεις κάτω απο αυτό το ποσό.

Θα με πάρουν ξανά σήμερα με νέα προσφορά. Σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να κρατήσω το αμάξι και να πάρω μειωμένη αποζημίωση. Γενικότερα, είναι να μη μπλέξεις, απο το πουθενά και χωρίς να φταίω, θα μπω μέσα ένα χιλιάρικο τουλάχιστον έτσι όπως το κόβω.

(Τα κοίταξα τα φιεστάκια από την πρώτη μέρα και έχω και αυτά στα υπόψην, απλά μου φαίνονται λίγο άσχημα  :P )

Τάσο, ο άλλος έφταιγε.

spoumi:
Χθες είδα στο δρόμο για πρώτη φορά το toyota gt86 σε χρώμα λευκό. Εντάξει καλούτσικό όπως στις φωτό. Δεν τρελάθηκα κιόλας.

SchumiMx5:
Χθες είχα την τύχη να μπω σε 2 ιδιαίτερα αυτοκίνητα.
To 1o ήταν SL 65 AMG Black Series.  :yawn: Ηχος;Σκασίματα;Γκάζι; :axe:
Και το 2ο ήταν BMW Z1  :nod: περίεργο να μην έχεις πόρτα δίπλα σου,επειδή την κατέβασες!Ασχημο αμάξι,που από την ασχήμια δείχνει όμορφο :P

Liakos:
Εγω παλι βολταρα μια λευκη Maserati Spyder Grandsport...  :giveheart:

vagmann:

--- Quote from: Liakos on September 19, 2013, 02:02:30 PM ---Εγω παλι βολταρα μια λευκη Maserati Spyder Grandsport...  :giveheart:

--- End quote ---

Εγινες φιλος του Γαλατη? :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version