!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
ELTASSOS:
--- Quote from: Trelos7 on September 09, 2013, 01:59:35 PM ---Ρε παιδιά για καμιά βοήθεια και εδώ:
Το μάζντα δεν μπορώ να το βγάλω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να της το δίνω, επομένως:
Το budget είναι max 5k και οι σκέψεις μου είναι νομίζω οι απόλυτα λογικές που θα κανε ο καθένας: yaris, micra, getz. Καμιά άλλη ιδέα σας έρχεται;
--- End quote ---
μχ5 να της παρεις να εχετε να παιζετε...(αν το γουσταρει και αυτη)
teopoulos:
Μακρυά από Getz 1100!!! Οτι χειρότερο έχει παραχθεί από την αυτοκινητοβιομηχανία μετά το fiat tipo!!! Yaris πρώτης γενιάς και ξερό ψωμί σε αυτά τα λεφτά!! Βέβαια με 5κ παίρνεις και corolla του 2006 που επίσης είναι εγγύηση!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Trelos7:
Πολύ καλή η ιδέα του corolla! Thank you
Manolis:
Το κοιτάω και εγώ για δεύτερο μικρό και νομίζω ότι το alto είναι καλή περίπτωση,παίζει στα χρήματα αυτά.
GENERAL:
Εγω που εχω σαν πρωτο (...μιας και ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κινειτε αραια και που!!!) ενα SUZUKI ALTO 1.0 68HP τρικυλινδρο εδω και 4χρονια απλα εχω μεινει 1000 φορες καταευχαριστημενος. Ανετο, πολυ οικονομικο (...δεν καει σχεδον τιποτα), δεν εχει βγαλει καθολου ζημιες (...περιπου 40Κ χλμ εχει) χωρους αρκετους για την κατηγορι του και πολυ βολικο μεσα στην πολη αλλα και σε ταξιδια!!! Εαν θες να το δεις απο κοντα και φυσικα να το οδηγησεις πες μου και κανονιζουμε...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version