!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (307/487) > >>

katsavidakias1:
Αν το βγαλουν σε λογικη τιμη στην παραγωγη θα κανει τρελες πωλησεις...

Gas21:
Λιγο δύσκολο να βγεί παραγωγή..δυστυχώς.Αντε να βγάλουν μερικά για αγώνες .
Κρίμα ,θα γούσταρα να χε η ΤΟΥΟΤΑ ενα τουρμπάκι όπως παλιά έστω σαν το glanza να το βούλωναν οι Γερμαναράδες..

Trelos7:
Ρε παιδιά για καμιά βοήθεια και εδώ:

Στα μπαμ, τρακάρανε την αδερφή μου και βγήκε ολικη το smart. Η αδερφή μου δεν έπαθε τίποτα.

Αναζητώ ένα αυτοκίνητο για εμένα κυρίως, αλλά επειδή το μοιραζόμαστε με την αδερφή μου, λέω να της κάνω τη χάρη και να μην ξαναπάρω smart diesel γιατί τα χει πάρει απο φόβου. (είναι και 19)
Το μάζντα δεν μπορώ να το βγάλω γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να της το δίνω, επομένως:
Το budget είναι max 5k και οι σκέψεις μου είναι νομίζω οι απόλυτα λογικές που θα κανε ο καθένας: yaris, micra, getz. Καμιά άλλη ιδέα σας έρχεται;

Το αμάξι θα κινείται καθημερινά Πεντέλη-Καισσαριανή και προφανώς αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι φθηνά service/ανταλλακτικά. Κατανάλωση φαντάζομαι όλα αυτά παίζουν στο ίδιο πάνω κάτω.

jSkyline:
Ειναι και καποια chevrolet καθως και τα Πεζω, Σιτροεν κτλ. αλλα κανενα δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οσο η 3αδα που αναφερεις. Το κακο ειναι οτι αυτα τα 3 ειναι και τα πιο ακριβα στα μτχ

Gas21:
Αν σε ενδιαφερει Yaris πρωτης γενιας, εχουμε στην οικογενεια ενα απο το 1999. Θα σε συμβουλευα να δεις προς 1.3 , η καταναλωση ειναι πανω κατω ιδια με το 1.0.Επισης εχει μακρυτερο σασμαν απο το 1.0, οποτε θα ναι πιο ανετο στην εθνικη.Απο αξιοπιστια φουλ και σερβις σε νορμαλ τιμες.Σκυλια .Για γκετζ επισης ακουγονται καλα λογια .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version