!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (293/487) > >>

nmwisima:

--- Quote from: sebastian on May 14, 2013, 01:43:51 PM ---το παληκαρι με το πορτοκαλι μου προτεινε ανταλλαγη!
Αν θες πες 2 λογια για το αυτοκινητο γενικοτερα,τα + και τα - δηλαδη. :thx:

--- End quote ---

Και μετά τα μάλλον biased σχόλια του Charchon, ακου και τα υπόλοιπα.

Περα απο το προφανές, ότι δηλαδή ειναι 2λιτρο, ειναι ένα πολύ καλό σπορ αυτοκίνητο.

Στρίβει εξαιρετικά και έχει ωραίο στήσιμο και μοτέρ.

Βέβαια, τα υπόλοιπα 2λιτρα και 1.8 τουρμπάτα θα σε περνάνε σχεδόν παντου.

Η θέση οδήγησης είναι μέτρια έως κακή, ψηλή και το τιμόνι έχει περίεργη κλίση.

Ωραία και τα σουεντ που έχει μέσα, αλλά παραμένει Κλιό, και σε ποιότητα ειναι μέτριο.

Φυσικά, αυτά ισχύουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό του και την τιμή του όταν κυκλοφόρησε,
αν το παίρνεις τράμπα με το ΝΑ ή πληρώνεις πολύ λίγα, τότε μπορεις να τα παραβλέψεις. ;)

Α.

charchon:
συμφωνω με τον Α.
Ειμαι λιγο φανατικος του συγκεκριμενου,
Η θεση οδηγησης βεβαια ειναι σα βανακι, ορθια αρκετα, εμενα μου αρεσει ομως....ουτε σκιβεις ουτε βλαστημας αν εισαι γέρος σαν εμενα....
το τιμονι ειναι με κλιση, αλλα σε αισθηση παραμενει ένα μεγαλο σχολείο μπροστινης κίνησης.
Μην ξεχναμε οτι για μερικους ρομαντικους παραμένει ενα αμαξι καλτ....οπως ειναι και το Williams, Renault 5 Turbo, Mazda MX5 NA κλπ....

charchon:
θα πρεπει να ξερεις οτι στα 120000χλμ σε περιμενει ακριβο Σερβις....υμαντες , τρομπα βενζινης καλο θα ναι να αλλλαξεις, μπουζι φιλτρα κλπ, και ειναι ακριβα τα ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο, αν δεν σου βγαλει κατι απρόοπτο , να υπολογιζεις ενα 700αρι χαλαρα....

sebastian:
Βασικα ευχαριστω και τους 2 σας.Επειτα οπως ειπα και στο παιδι με το πορτοκαλι θελω να περιμενω να δω τι θα γινει ακριβως με τα τεκμηρια.
Δυσκολευομαι να δωσω το μιατα γιατι ξερω οτι θα μου λειψει σιγουρα,οποτε αν ειναι να φυγει θα ηθελα κατι αισθητα ανωτερο και με λογικη διαφορα τιμης,mini cooper s r56 π.χ.
Διαφορετικα θα ψαξω για 2ο με κοστος αγορας κατω των 6000 και εκει ειναι που θελω να δω τι θα γινει με το φορολογικο.
υ.γ. δυστυχως το miata (το μκ1 τουλαχιστον)ειναι λιγο βασανακι οταν ειναι το μοναδικο αυτοκινητο σου ::-

charchon:
couper r56 s Τιμολογιακα μιλαμε για 30κευρο plus καινουριο,
Clio RS 28keuro...

αν πας να βρεις μεταχειρο το πρωτο, θα κλαψεις με τα νουμερα, ενω το δευτερο σε αυτα τα λεφτα (4100) μονο Ευκαιρια το βλεπω εγω,...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version