!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (288/487) > >>

SchumiMx5:
Μια χάρα παράδειγμα είναι.Και η audi έχει εργοστάσιο κατασκευης στην Τουρκία :nod:.Δεν σημαίνει κάτι. ;)

Στέλιος - fess:
Η Ισπανία δεν είχε ποτέ γραμμή παραγωγής για 4κίνητα.
Μισο-φτιαχνόταν Γερμανία και στην Ισπανία γινότανε η τελική συναρμολόγηση.
Αυτό βέβαια δεν το έκανε σε καμία περίπτωση αξιόπιστο, αν και στο δικό μου δεν χάλασε τίποτα που να γράφει πάνω seat.
Όλα audi γράφανε...  

saldale:
Εχω την εντύπωση οτι το άρθρο "σνομπάρει" το παρόν και την αγορά όπως έχει διαμορφωθεί με τα μικρού κυβισμού turbo-κουβαδάκια, που πρώτο λανσάρισε το group VAG.

O 20vt ήταν ένα αρκετά πρωτοπωριακό μοτέρ για την εποχή του. Και μιλάμε για 15χρόνια πρίν.

Και αναφέρομαι μόνο στο μοτέρ, γιατί γύρω απο εκεί περιστρεφεται και το άρθρο.

mitsos husky:

--- Quote from: SchumiMx5 on April 17, 2013, 12:43:43 PM ---Μια χάρα παράδειγμα είναι.Και η audi έχει εργοστάσιο κατασκευης στην Τουρκία :nod:.Δεν σημαίνει κάτι. ;)

--- End quote ---
+1
και τα typer ep3 νομιζω αγγλια..

king of the road:

--- Quote from: saldale on April 17, 2013, 12:56:38 PM ---Εχω την εντύπωση οτι το άρθρο "σνομπάρει" το παρόν και την αγορά όπως έχει διαμορφωθεί με τα μικρού κυβισμού turbo-κουβαδάκια, που πρώτο λανσάρισε το group VAG.

O 20vt ήταν ένα αρκετά πρωτοπωριακό μοτέρ για την εποχή του. Και μιλάμε για 15χρόνια πρίν.

Και αναφέρομαι μόνο στο μοτέρ, γιατί γύρω απο εκεί περιστρεφεται και το άρθρο.

--- End quote ---
ακριβώς, γιατί και η τετρακίνηση haldex δεν είναι αμιγώς τετρακίνηση και προβλήματα βγάζαν και υψηλής τιμής ανταλλακτικά είχαν. Χάρις όμως στο group vag πολλοί πρωτοοδηγήσαμε δυνατά αμάξια σε προσιτές τιμές. Εννοείται ότι μου λείπει τώρα η ροπή, απολαμβάνω όμως κάθε μου στιγμή στο mx5.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version