!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (270/487) > >>

alfie86:
Εννοω για τον ροτορα

jSkyline:
Εγω παντως πιστευω οτι το RX7 σαν μοτερ μοιαζει πολυ περισσοτερο με αυτο
παρα με το RX8...

Το pickup αυτο τουλαχιστον φοραει 13Β...Εργοστασιο και οχι μετατροπη

--- Quote from: alfie86 on February 24, 2013, 01:02:26 AM ---Ειχαν ομως τον ιδιο κινητηρα..(???) Οποτε γτ το 8αρι να μν ηταν η συνεχεια του 7αριου αφου ηταν τα μοναδικα (???) με αυτον τον κινητηρα!!Ποια ηταν η διαφορα τους??

--- End quote ---

Νικο σου εχω ξαναπει πριν γραψεις ψαξτο λιγο καλυτερα...Μοναδικα ??? Για κανενα λογο

alfie86:
Ενταξει ρε Γιαννη ο περισσοτερος κοσμος αυτα τα δυο ξερει με ροτορες...Δεν χρειαζεται να με κραζεις  ;)..Δεν ειμαστε ολοι τοσο γνωστες..Τεσπα οπως και να χει ευχαριστω για την ενημερωση  :)

jSkyline:
Δεν σε εκραξα, αυτο θα το εκανα αν πηγαινες να παρεις RX8...

Αν ψαχτεις θα δεις οτι ροτορα φορανε 6-7 ισως και παραπανω Μαζντα, ενω υπαρχουν και κατι NSU και κατι μηχανες. Παντως και εγω ψαχτηκα οταν ενδιαφερθηκα για την αγορα 8αριου, και τοτε επισης ανακαλυψα οτι ενα παλιο Μαζντα που ειχαν κατι οικογενιακοι φιλοι στο γκαραζ και χρησιμοποιουσαν σπανια ηταν το Legato και φορουσε βανκελ.

alfie86:
Ελα αληθεια?Ειλικρινα νομιζα οτι ο ροτορας ηταν αποκλειστικοτητα των rx...Και γτ θα με εκραζες αν πηγαινα να παρω rx8  :????:??

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version