!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (260/487) > >>

aimkara:

--- Quote from: nmwisima on February 20, 2013, 01:00:06 PM ---Δεν μπορώ να δικαιολογήσω 2λιτρο σε καμία περίπτωση. Ειπαμε αν μπορουσα θα έπαιρνα κάνα σοβαρό GTi

Αφηστε το μην το συζητάμε άλλο, ειναι μπλεγμένη ιστορία.

Πρώτα να κάνουμε μαμά το Μx5, μετα να το πουλήσουμε, θα πάρει χρόνο. 8)

--- End quote ---

Να θυμάσαι, οτι το μαμά ΝΑ δεν είχε καρό πατάκια  :exaclty:

iliasfyntanidis:

--- Quote from: aimkara on February 20, 2013, 01:23:03 PM ---Να θυμάσαι, οτι το μαμά ΝΑ δεν είχε καρό πατάκια  :exaclty:

--- End quote ---
Τα πατάκια πάνε ιεραρχικά Αιμίλιε :exaclty:
ΝΑ->ΝΒ->ΝC
Ευχαριστώ

nmwisima:
Κοίτα κόσμος για τα πατάκια.

Θα πάνε στον Αιμίλιο αν είναι Ηλία, γιατί θέλω να πατήσω πάλι στην γη μετά από τόσο καιρό.

Μου έχει λείψει η αίσθηση του στερεου χώματος. :exaclty:

vagmann:

--- Quote from: charchon on February 20, 2013, 12:59:35 PM ---
--- Quote from: vagmann on February 20, 2013, 12:17:57 PM ---Το 2λιτρο rav (του 2000),καιει τα μαλλιοκεφαλα του...ωστοσο πολυ καλυτερο του HRV εντος και εκτος δρομου...
HRV,ειχε ενας φιλος για χρονια,και ηταν πολυ ευχαριστημενος,αν και αυτο καιει αρκετα (το διλιτρο)

--- End quote ---

Διαφωνω....ειχα αυτοματο 2000 για 4 χρονια, και το επομενο 2002 παλι αυτοματο μεχρι σημερα.....το παλιο δεν καιει....εκτος και αν θεωρουμε τα 9 λιτρα για διλιτρο αυτοματο τζιπ πολλα....

--- End quote ---

Το rav εννοεις?Ο αδερφος μου ειχε,και το παλιο και το τελευταιο του 09,που εσπρωξε πολυ γρηγορα...
9 λτ το παλιο μεσα σε πολη με τπτ...

nmwisima:

--- Quote from: nmwisima on February 20, 2013, 01:52:34 PM ---Κοίτα κόσμος για τα πατάκια.

Θα πάνε στον Αιμίλιο αν είναι Ηλία, γιατί θέλω να πατήσω πάλι στην γη μετά από τόσο καιρό.

Μου έχει λείψει η αίσθηση του στερεου χώματος. :exaclty:

--- End quote ---

Kαι επειδή με ρωτάτε, εννοώ ότι τα πατάκια θα πάνε στον Αιμίλιο γιατί μου τα χει κάνει τόσο μπαλόνια τόσον καιρό,
που υπερίπταμαι του εδάφους και δεν περπατάω...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version