!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
mx5silver:
η supra εχει δεικτη κεφαλογυρισματος 10+ :yeah:
η m3 8
και ο σκαραβαιος βαρια 6
jSkyline:
Το θεμα ειναι τι κεφαλια γυριζει ?! Δες αυτο που ποσταρε ο BillViper σε αλλο τοπικ...
Ενταξει το μισος μου για τις BMW ειναι γνωστο, αλλα ελεος ρε παιδια για Μ3 μιλαμε και οχι για την ελλεινη Ε36! Ακομα και τα MR2 πρωτης γενιας ειναι πιο ολοκληρωμενα αμαξια για την κατηγορια τους, δεν αντιπαθω το Σουπρα, το αντιθετο μαλιστα, απλα ηταν βελτιωσιμο και οχι εξαρχης κατι το ιδιαιτερο. Το Skyline υστερουσε και αυτο σε ιπποδυναμη αλλα το αμαξωμα του ηταν φτιαγμενο για να δεχτει τα επιπλεον αλογα που ετσι και αλλιως εκρυβε.
mx5silver:
μα δεν υπαρχει κατι να συγκρινουμε. την m3 και την supra τις χωριζουν σχεδον 20 ολοκληρα χρονια εξελιξης.....
το οτι ειναι εντελως πιο ολοκληρωμενα, συγχρονα και φυσικα ταχυτερα αυτοκινητα η πορσε και η μ3, εννοειται
αλλα ποιος δεν θα κοιταγε αν περνουσε διπλα του μια supra, ενα nsx, ενα 300zx. ενταξει το 300zx λιγοτερο γιατι ειχαν ερθει μερικα στην ελλαδα. παντως θυμαμαι που ειχα δει ενα μαυρο στη θεσσαλονικη και το χαζευα..... :giveheart:
Ξάδελφος:
Στο Πλέιστέσιον γκραν τουρισμο το σουπρα δεν εστριβε με τιποτα.Σε στοκ μορφη ηταν αργο ,και πειραγμενο πηγαινε μονο ευθεια.
To ΗRV καποτε βρεθηκα στο παρα ενα να τ αγορασω.
Οδηγωντας το ,ξεχνας οτι ειναι τζιπακι,σκιζει πολλα κουρσακια στις στροφες,το 16V ειναι πολυ σβελτο.Η καμπινα ειναι αρκετα ποιοτικη και καλοφτιαγμενη.Εμφανισιακα εμενα μ αρεσει πολυ.
Εξαιρετικα αξιοπιστο,αλλα Xoντα με οτι αυτο συνεπαγεται στο κοστος και την ανεπαρκεια ανταλλακτικων.
nmwisima:
Καλα ανταλλακτικά μπορώ να βρω πιστεύω.
Το εχω οδηγήσει οπως φανταζεσαι Γιωργο, ηθελα αν ειχε κανεις να μου πει τα πιο ψαγμενα, βλαβες, καλες εκδόσεις κτλ...
Send from my gay white S3!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version