!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (253/487) > >>

nmwisima:

--- Quote from: alfie86 on February 19, 2013, 03:56:56 PM ---Εννοειται οτι η τιμη του ειναι απλα αστεια μιας και δεν ειναι και αντικα ΑΚΟΜΑ το σουπρα..Εγω την αγγελια την εβαλα για το αμαξι καθεαυτο το οποιο ειναι πολυ σπανιο και παρα πολυ ομορφο..Ρε infinity πραγματικα θα προτιμουσα το σουπρα απο το m3 απο αποψης σπανιοτητας και φυσικα δεν θα το επαιρνα για μοναδικο αμαξι και μονο αν μου περισσευαν παααρα πολυ...

--- End quote ---

Καλά, πολύ θα το προτιμούσαν αλλά αυτό δεν το κάνει καλή αγορά ή καλό αμάξι.

Η JDM σκηνή έχει θολώσει πολλά νερά, όπως για παραδειγμα ότι η Supra θεωρουνταν έναν βαρυ και μπατάλικο αυτοκίνητο μετριότατο οδηγικά, ακόμα και σε σχέση με τη Μ3 και την 911 της εποχής του, πόσω δε μάλλον με τα μοντέλα που πόσταρε ο Άπειρος (σε ελεύθερη μετάφραση κανονικά είναι Ατελείωτος, αλλά τέλος πάντων)

Από όλα αυτά πάντως, εγώ μια Μ3 Ε46 θα προτιμούσα που χει και τα μισά λεφτά...

Για το HR-V έχει κανείς άποψη τι πρέπει να προσέξει κανείς, εκδόσεις κτλ κτλ?
*(γιατί ειλικρινά όταν το οδηγουσα για το περιοδικό το είχα τόσο για χέσιμο και για φτυσιμο που δεν θυμάμαι τίποτα)

alfie86:
Ατελειωτος  :llol:.....Ρε Αχιλλεα δλδ δεν ηταν καλο οδηγικα το σουπρα?Και τοτε γτ εχει αποκτησει τετοια φημη???

jSkyline:
Καλα ακομα και εγω την Μ3 και τον Σκαραβαιο θα επαιρνα παρα το σαπακι!!!

Ειναι οντως σε εξαιρετικη κατασταση αλλα το Supra ειναι παλιο και φαινεται. Αυτα τα λεφτα παντως ουτε για R33 δεν τα εδινα.

Και οντως αυτα που λεει ο Α. ισχυουν, το Supra δεν θεωρείται κανενα οδηγικο θαυμα, απλα οπως εχω ξαναγραψει η επιρροη του F&F εχει κάνει μεγαλο κακο!

nmwisima:
Δεν ειναι μόνο το FF. Ειναι όλη η JDM φανφάρα.

Ντάξει έχει το μυθο του το Σουπρα, ειναι το τελευταίο δυνατό Τογιότα, εχει εκπληκτικό μοτέρ και φτάνει μέχρι τα 1000 άλογα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ειναι κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο ή τέλος πάντων ότι ήταν ποτέ στα κορυφαία της εποχής.

Αλλιώς κρίνεις κάτι καινούριο όταν κυκλοφορεί και αλλιώς μετά από καιρό ως μεταχειρισμένο, γιατι μπαίνουν και άλλοι παράγοντες.

Ειχα γράψει σχετικά εδώ http://limitedslip.blogspot.gr/2012/09/192.html

alfie86:
Ρε συ Αχιλλεα που γραφεις για την σουπρα  :????:??Εκτος αν εννοεις οταν περναει ο καιρος ενος αμαξιου κτλ κτλ..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version