!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (237/487) > >>

dimsabas:
Μετά από Μκ1 με 400 άλογα, αστέρι; Καλοτάξιδο, φαντάζομαι ότι άλλαξαν τελείως οι προτεραιότητές σου. Σαν πολλοί του εφάπαξ μαζευτήκαμε εδώ μέσα, μου φαίνεται. Πρώτος από όλους εγώ, που παλεύω να τιθασεύσω τους 75 ίππους ενός Berlingo 1.4 που οδηγώ τελευταία και τους 80 ενός Fiesta 1.4. Βοήθειά μας...

thodoris_k:
Καλοταξιδο φιλε μου το αυτοκινητο θα το κατα ευχαριστηθεις κ θα σε καλυψει πληρως!! Εχω κ γω το ιδιο, το avantgarde, μεγαλο του ατου τα 1600 κυβικα κ γενικα η οικονομια του, ταξιδευει ανετα με υψηλες ταχυτητες κ χαμηλη καταναλωση για τα δεδομενα του (150-160 με μεση καταναλωση 7,5-7,8) απιστευτο νουμερο, ποσο μαλλον αν συγκριθει με το mazda!!!

mx5silver:
ωραιος μανωλη! καλοταξιδι το μηχανημα! :good:
θυμαμαι τοτε που βρεθηκαμε κατι ελεγες για bmw.... αλλα τελικα σε αλλο γερμανο κατεληξες :P

charchon:
Ρε παιδια,παρακολουθωντας τον τελευταιο καιρο τα Corvette, συμπεραινω οτι απο αποψη στησιματος ειναι πολυ χαλια τελικα....

εχει απειρα βιντεακια στο youtube που τα χανουν στην ευθεια....

παρτε ενα επειδη εχουμε κ μιατακι μεσα....

Z06 Save

Konstantinos:
Αναμενομενο ρε συ...404hp αποκλειστικα στον πισω αξονα και .. φυλλα σουστας! Η πλακα ειναι οτι σαν αμερικανικο περιμενε κανεις να φτιαχτει με βαση την αποδοση στην ευθεια! Εξακολουθει και ειναι το αγαπημενο μου supercar παρολα αυτα. Θυμαμαι σε ενα βιντεο του drive στις Σερρες ολο τετακε εφερνε

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version