!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (233/487) > >>

alfie86:
Ευχαριστω ρε Γιαννη κ Αντωνη να στε καλα...Γιαννη δεν με βολευε πλεον και δεν με συνεφερε διοτι η δουλεια μου μεταφερθηκε απο το Πευκο στον Βοτανικο και εχω και βραδυνες βαρδιες και Σ/Κ οποτε το οικονομικο ηταν το πρωτο..Επειτα πανε οτι με κουρασε  η συμβιωση μαζι του κτλ κτλ..

lordin:

--- Quote from: Basilmx5 on January 25, 2013, 04:50:53 PM ---καλοριζικο... και καλοταξιδο....

@lordin : τα σκουτερ μεσ'τη πολη αναλογα πως τα πηγαινεις και βεβαια τι σκουτερ ειναι, εχουν γυρω στο 3,7... τουλαχιστον το 250αρι nexus που εχω... το 4,5 για να δειξει πρεπει να το ανοιγεις σε καθε φαναρι... οποτε απεχει πολυ απο ενα σκουτερ και λογικο ειναι.

--- End quote ---

Καλά δεν είναι όλα τα scooter ίδια..το δικό μου πρέπει να καίει λίγο παραπάνω για 200άρι >:a

vagmann:
Κουκλακι ειναι να το χαιρεσαι Νικο!Πολλα απροβληματιστα χλμ!
Το δερματινο τιμονι... :giveheart:

alfie86:
Σ ευχαριστω πολυ βρε Βαγγελη για τις ευχες σου να σαι καλα  :)!!

jSkyline:
Oμορφο το Υaris να το χαιρεσαι.

Οσον αφορα την καταναλωση της Carina το επιβεβαιωνω και εγω, μιας και εχει ο θειος μου μια τετοια και η καταναλωση με απιστευτα ομως οικονομικη οδηγηση ηταν καπου στα 7-8 λιτρα /100χλμ. Βεβαια ο συγκεκριμενος ανθρωπος ακομα και με το Lexus IS200 δεν ξεπερναει ποτε τα 10λιτρα, δεν ξερω πως το κανει πραγματικα, εχoυν και ενα Yaris (2η γενια) αυτο δεν το εχει οδηγησει ποτε, αλλα πιστευω οτι θα το κινει με μεση καταναλωση 5λ/100χλμ!!!
Καταναλωση σε εθνικη παντως και εγω με το Primera πολλες φορες ειχα καταφερει 7+κατι λ/100χλμ με το ΜΧ παλι αμα πεσει στα 9 το λεω θαυμα η ταλαιπωρια!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version