!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
option-D:
Αγαπητοί Αντώνη και Βασίλη, ανέφερα παραπάνω τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι είναι καλύτερο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ή αλλιώς βολικότερο..
Κι εγώ σε παρόμοια κατηγορία θα πάω..
Πόσοι από εδώ μέσα ενώ έχουν μιάτα παίρνουν άλλα αυτοκίνητα για να κάνουν ταξίδια δηλαδή; Ακόμα και για δύο άτομα να είναι, θα προτιμήσουν ένα πιο άνετο γιατί οριακά θα/δεν θα χωράνε οι βαλίτσες, γιατί θα έχει καλύτερο air-condition, γιατί τους τη σπάει η κουκούλα που ακούγεται με τον αέρα, γιατί θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση κλπ κλπ..
Ο μόνος τομέας που δεν μπορεί να καλύψει είναι αυτός της γρήγορης οδήγησης..
Α! Και δεν το βγάζω άχρηστο.. Είπα, καλό είναι..
Κι όταν έγραψα ότι θα εξαφανιστούν, δεν εννοούσα σαν το δικό μου αλλά για το πόσα θα πουληθούν..
Θες να αρχίσω το μέτρημα μήπως;
Konstantinos:
Άντε ρε συ...και με αυτά που διαβάζω στο net είχα άλλες προσδοκίες..σε άρθρο στο νετ (highoctane) ο αρθρογράφος λέει " πιστεύω ότι το σύστημα είναι τόσο αποδοτικό που πλησιάζει το καλύτερο μπροστινό σύστημα της κατηγορίας, του Renault Megane. " Αν ισχύει αυτό, τότε :guns: Μην με ξενερώνεις τώρα και πρότεινα να το πάμε μια Καλαμάτα για στρώσιμο (από στροφιλίκι Μεγαλούπολης)
lordin:
Δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα για να σου πω στα σίγουρα.. ούτε το έχω πιέσει τρελά!
Ίσως φταίει και το δικό μας που είναι με 16άρες και 55 προφίλ αν θυμάμαι καλά... Αυτό που θυμάμαι είναι ότι σε μια πλατεία που το πίεσα λίγο μου έβγαλε μούτρα. Όταν άφησα το γκάζι τη μάζεψε γρήγορα! ;D
saldale:
Δεν είναι το ίδιο Μάνο το βολικότερο με το καλύτερο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Βολικότερα είναι και το Jimny και το Cinquecento σε σχέση με το miata (είχα και τα δύο...) και ήταν και τα 2 γτπ..
Εν πάση περιπτώσει, το θέμα είναι οτι ο Νίκος τελικά έψαχνε ένα οικονομικό αυτοκίνητο πόλης και τουλάχιστον εγώ κατάλαβα λάθος.
gabi_haros:
--- Quote from: bill_viper on January 10, 2013, 10:36:36 AM ---
--- Quote from: option-D on January 09, 2013, 11:35:39 PM ---Όντως, downgrade..
Χαμηλότερη κατανάλωση, πιο οικονομικό καύσιμο, χαμηλότερα τέλη, ολοκαίνουριο, οθόνες-κάμερες κλπ, ωραίο εσωτερικό, πιο άνετο, πιο ευρύχωρο... Κακόπεσες...
Ρε Bill, εντάξει, είπαμε.. Καλό το mx5 αλλά μέχρι εκεί.. Δεν μπορεί να κάνει και τα πάντα.. Είναι απλά το πιο προσιτό sport roadster..
--- End quote ---
Μάλιστα, φωτιά στους μαλάκες λοιπόν που κοστολογούν το άχρηστο Μιάτα στα 26 χιλιάρικα ενώ με 15 μπορείς να πάρεις ένα Γιάρις πετρέλαιο!
Σπορ, γκάμπριο (sic), διθέσιο (για να μη γίνεσαι ταρίφας), επιδόσεις, πάτημα, fun to drive, εμφάνιση, εσωτερικό, θέση οδήγησης...
Το σέβομαι ότι άλλαξαν οι επιθυμίες του Νίκου, ωστόσο μην προσπαθήσεις Μάνο να μας παρουσιάσεις το Μιάτα ως άχρηστο γιατί πολύ απλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δε γίνεται! Αν δεν είχες κανιβαλήσει το δικό σου θα ήταν διαφορετική η γνώμη σου! Τον επόμενο μήνα κλείνω 3 χρόνια που το έχω, ταξίδια έχω πάει, εκδρομές, πίστες έχω μπει, καθημερινό το έχω, το παρκάρω παντού, σε θάλασσες πας, στα βουνά το ίδιο, κάνω την επαρχιακή διαδρομή για τη δουλειά μου άνετα, σουπερ-μαρκετ παω, για ψώνια πάω, ξύλα για το τζάκι μεταφέρω, κι όλα αυτά κάνοντας και την καύλα μου ταυτόχρονα με το σπορ χαρακτήρα του και το θεϊκό πάτημα με τις 9αρες και τα 235! Μήπως τα κάνω τελικά όλα;
--- End quote ---
Και εγώ όλα τα κάνω αν και το λυπάμαι, μακάρι ναχα ένα μικρό yaris σαν αυτά πουχα παλιά και το μιάτα με ιστορικές. :giveheart:
Ο τέλειος συνδυασμός για μένα.
--- Quote from: option-D on January 10, 2013, 04:20:32 PM ---Αγαπητοί Αντώνη και Βασίλη, ανέφερα παραπάνω τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι είναι καλύτερο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ή αλλιώς βολικότερο..
Κι εγώ σε παρόμοια κατηγορία θα πάω..
Πόσοι από εδώ μέσα ενώ έχουν μιάτα παίρνουν άλλα αυτοκίνητα για να κάνουν ταξίδια δηλαδή; Ακόμα και για δύο άτομα να είναι, θα προτιμήσουν ένα πιο άνετο γιατί οριακά θα/δεν θα χωράνε οι βαλίτσες, γιατί θα έχει καλύτερο air-condition, γιατί τους τη σπάει η κουκούλα που ακούγεται με τον αέρα, γιατί θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση κλπ κλπ..
Ο μόνος τομέας που δεν μπορεί να καλύψει είναι αυτός της γρήγορης οδήγησης..
Α! Και δεν το βγάζω άχρηστο.. Είπα, καλό είναι..
Κι όταν έγραψα ότι θα εξαφανιστούν, δεν εννοούσα σαν το δικό μου αλλά για το πόσα θα πουληθούν..
Θες να αρχίσω το μέτρημα μήπως;
--- End quote ---
Μόνο για την κατανάλωση έχω απαρνηθεί σε ταξίδι το μιατάκι μου.
Έχοντας οδηγήσει ΠΑΡΑ μα πάρα πολλά αμάξια δεν το αλλάζω με κανένα βαρυκίνητο βολικό.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version