!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
elefas:
Νίκο και Κων/νε μεγειά τα καινούρια αποκτήματα και καλοτάξιδα.
Είμαι και εγώ σε αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου μικρού πόλης (όχι δεν θα πουλήσω το νισέκο μου) για τη γυναίκα κυρίως. Απαραίτητη προυπόθεση να είναι 4/5πόρτο, αξιόπιστο και φυσικά να μην καίει τα άντερά του :D Οι επιλογές είναι πολλές φαντάζομαι polo, panda, swift, i10, picanto, yaris, corsa, fiesta ουφ... Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία να με προσανατολήσει προς τα κάπου; 5-6 χιλιάρικα περίπου λέμε να διαθέσουμε καθώς θα είναι και το πρώτο της αυτοκίνητο. Ευχαριστώ
alfie86:
Πανο κ Κωνε σας ευχαριστω πολυ κ Κωνε καλοταξιδο ευχομαι κ απροβληματιστο....Παιδια δεν ξερω πως φτασαμε στο συμπερασμα οτι το γιαρις ειναι καλυτερο απο τον μιχο κτλ...Για μενα απλα δν τιθεται συγκριση γτ προκειται για δυο εντελως διαφορετικα αμαξια...Παρολα αυτα ενιωσα πιο ανετα στο yaris...Επιπλεον ειχα πει οτι την απολαυση που πηρα απο τον μιχο δεν θα την ξαναπαρω απο κανενα αλλο αμαξι...Οποτε ηταν μια συνειδητη επιλογη αυτη που εκανα διοτι πολυ απλα αλλαξαν οι αναγκες μου κ το μχ5 ηταν πολυτελεια κ δν βολευε...Μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να το κραταγα αλλα δν γινοταν να εχω δυο αμαξια...
homerakos:
--- Quote from: Konstantinos on January 10, 2013, 11:25:45 AM ---Νικόλα καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα και εύχομαι να σε βολέψει έστω στο 1/3 που με έχει βολέψει το δικό μου (1999, έκδοση sol - καμία σχέση με το υπερσύγχρονο του 2013 με τα νάυλον στο κάθισμα και την καινουργίλα και φυσικά την οικονομία του diesel) :good: . Περι downgrade-upgrade δεν θα τοποθετηθώ, δεν θα μου άρεσε, εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας εδώ μέσα. Μεγειές!
Το ερώτημα που έθεσα πριν μια σελίδα, απαντήθηκε σήμερα ο πρωί.. :excited: Ο νικητής είναι το Opel Astra GTC 1.4 Turbo (140hp) πλήρως εξοπλισμένο (μπεζ δερμάτινο σαλόνι, πανοραμική οροφή, 17άρες, φιμέ, οθόνη στο εσωτερικό, spoiler δεξιά αριστερά και δεν συμμαζεύεται, led ημέρας, με 0χλμ στο κοντεράκι). Το αμάξι είναι εκθεσιακό στον Kαλτσούνη, στα 19.200 (εργοστασιακής αξίας 22.300€ ). Αυτός ήταν ο ένας λόγος που μας έκανε με τη κοπέλα μου να επισκεφθούμε και σήμερα την αντιπροσωπεία για μια δεύτερη ματιά..Το σημαντικό είναι ότι αγοράζει ο ίδιος το κουβαδάκι της, ένα c1 του 08 με 25Κχλμ, έναντι 5.900€, τιμή κάτι παραπάνω από καλή για τα δεδομένα και όσο και αν έψαχνα μισό χρόνο περίπου δεν έβρισκα να το δώσω τόσο..Οπότε δώσαμε τα χέρια on the spot...Τώρα καλώς- κακώς, θα δείξει ο χρόνος γιατί την opel δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Τη Τρίτη θα το παραδώσει είπε. Επίσης το Σάββατο μας έκλεισε 2ωρο σεμινάριο χρήσης :llol: γιατί έχει πολύ sophisticated συστήματα λέει....lol...Μια φώτο με ένα ίδιο
--- End quote ---
προσεχε τωρα κωνσταντινε!κανε κατι στο nc σου γιατι βλεπω την κοπελα σου με το opel να σε περναει απο πανο.. :P καλοριζικο να ειναι και να το χαρειτε ;)
Konstantinos:
Mόνο τα Gsi και OPC με τσαγιάζουν :P Ροπή έχει μεγαλύτερη από το 18άρι μου (20.5kgm από 1800rpm), αλλά με βάρος ακριβώς 1.400 κιλά δεν έχει ελπίδες. Στη κατανάλωση με τρώει όμως, στα χαρτιά τουλάχιστον. Γενικά το "GTC" πιο πολύ μάρκετινγκ είναι, ούτε σοβαρά βελτιωμένος κινητήρας όπως το OPC, ούτε όπως το συμβατικό, βαρύ και νωθρό Astra 5θυρο essentia. Σποιλεράκια και λαμπάκια για φιγούρα έχει...και ένα όμορφο hatchback αμάξωμα.
lordin:
Με γεια Νίκο.. Να το χαρείς και εύχομαι ασφαλή χιλιόμετρα.! ;)
Και το opel astra είναι πολύ καλό. Έχει ο αδερφός μου το 1.4 120 άλογα. Τούρμπο και αυτό! Καλή ποιότητα κύλισης, καλά πλαστικά. Αυτό που δε μου άρεσε είναι το πολύ ελαφρύ τιμόνι. Στροφιλίκι λίγο που το πίεσα ήταν αρκετά μαλακό, φταίει και το μεγάλο προφίλ ελαστικού που φορά. Αλλά αμάξι πόλης είναι, όχι πίστας! :P
Για ταξίδια θα είναι αρκετά οικονομικό διότι έχει και 6 ταχύτητα που όντως είναι overdrive.
Με το miata που έχουμε ανοίξει δεν έχει καμία επαφή... μέχρι τα 100 που ανοίξαμε έτσι για πλάκα τον άφησα πίσω 3-4 αυτοκίνητα! :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version