!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]
alfie86:
Na ε??not bad at all :D.....Εγω δεν θελω να χαθω Χαρουλη αλλα εσεις θα θελετε ενα κουβαδακι αναμεσα στα μιατακια σας????
option-D:
Κάτσε και θα δεις μέσα στο 2013 πόσα miata θα εξαφανιστούν ::-
Ήδη έχουν ξεκινήσει δηλαδή..
bill_viper:
--- Quote from: option-D on January 09, 2013, 11:35:39 PM ---Όντως, downgrade..
Χαμηλότερη κατανάλωση, πιο οικονομικό καύσιμο, χαμηλότερα τέλη, ολοκαίνουριο, οθόνες-κάμερες κλπ, ωραίο εσωτερικό, πιο άνετο, πιο ευρύχωρο... Κακόπεσες...
Ρε Bill, εντάξει, είπαμε.. Καλό το mx5 αλλά μέχρι εκεί.. Δεν μπορεί να κάνει και τα πάντα.. Είναι απλά το πιο προσιτό sport roadster..
--- End quote ---
Μάλιστα, φωτιά στους μαλάκες λοιπόν που κοστολογούν το άχρηστο Μιάτα στα 26 χιλιάρικα ενώ με 15 μπορείς να πάρεις ένα Γιάρις πετρέλαιο!
Σπορ, γκάμπριο (sic), διθέσιο (για να μη γίνεσαι ταρίφας), επιδόσεις, πάτημα, fun to drive, εμφάνιση, εσωτερικό, θέση οδήγησης...
Το σέβομαι ότι άλλαξαν οι επιθυμίες του Νίκου, ωστόσο μην προσπαθήσεις Μάνο να μας παρουσιάσεις το Μιάτα ως άχρηστο γιατί πολύ απλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δε γίνεται! Αν δεν είχες κανιβαλήσει το δικό σου θα ήταν διαφορετική η γνώμη σου! Τον επόμενο μήνα κλείνω 3 χρόνια που το έχω, ταξίδια έχω πάει, εκδρομές, πίστες έχω μπει, καθημερινό το έχω, το παρκάρω παντού, σε θάλασσες πας, στα βουνά το ίδιο, κάνω την επαρχιακή διαδρομή για τη δουλειά μου άνετα, σουπερ-μαρκετ παω, για ψώνια πάω, ξύλα για το τζάκι μεταφέρω, κι όλα αυτά κάνοντας και την καύλα μου ταυτόχρονα με το σπορ χαρακτήρα του και το θεϊκό πάτημα με τις 9αρες και τα 235! Μήπως τα κάνω τελικά όλα;
saldale:
Το τι έχει γραφτεί σε 20 σελίδες του topic (απο την 51 έως την 71) δεν λέγεται.
Έχουν παρελάσει ολοι οι κατασκευαστές και όλες οι απόψεις, για να καταλήξουμε τελικά οτι το yaris είναι καλύτερο απο το miata...
Το δικό σου εξαφανίστηκε Μάνο (κυριολεκτικά). Το δικό μου ή κάποιου άλλου, ίσως να αλλάξει ιδιοκτήτη ;)
Konstantinos:
Νικόλα καλοτάξιδο με ασφαλή χιλιόμετρα και εύχομαι να σε βολέψει έστω στο 1/3 που με έχει βολέψει το δικό μου (1999, έκδοση sol - καμία σχέση με το υπερσύγχρονο του 2013 με τα νάυλον στο κάθισμα και την καινουργίλα και φυσικά την οικονομία του diesel) :good: . Περι downgrade-upgrade δεν θα τοποθετηθώ, δεν θα μου άρεσε, εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας εδώ μέσα. Μεγειές!
Το ερώτημα που έθεσα πριν μια σελίδα, απαντήθηκε σήμερα ο πρωί.. :excited: Ο νικητής είναι το Opel Astra GTC 1.4 Turbo (140hp) πλήρως εξοπλισμένο (μπεζ δερμάτινο σαλόνι, πανοραμική οροφή, 17άρες, φιμέ, οθόνη στο εσωτερικό, spoiler δεξιά αριστερά και δεν συμμαζεύεται, led ημέρας, με 0χλμ στο κοντεράκι). Το αμάξι είναι εκθεσιακό στον Kαλτσούνη, στα 19.200 (εργοστασιακής αξίας 22.300€ ). Αυτός ήταν ο ένας λόγος που μας έκανε με τη κοπέλα μου να επισκεφθούμε και σήμερα την αντιπροσωπεία για μια δεύτερη ματιά..Το σημαντικό είναι ότι αγοράζει ο ίδιος το κουβαδάκι της, ένα c1 του 08 με 25Κχλμ, έναντι 5.900€, τιμή κάτι παραπάνω από καλή για τα δεδομένα και όσο και αν έψαχνα μισό χρόνο περίπου δεν έβρισκα να το δώσω τόσο..Οπότε δώσαμε τα χέρια on the spot...Τώρα καλώς- κακώς, θα δείξει ο χρόνος γιατί την opel δεν την έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Τη Τρίτη θα το παραδώσει είπε. Επίσης το Σάββατο μας έκλεισε 2ωρο σεμινάριο χρήσης :llol: γιατί έχει πολύ sophisticated συστήματα λέει....lol...Μια φώτο με ένα ίδιο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version