!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#4]

<< < (206/487) > >>

Konstantinos:
Καλησπέρα παίδες..Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τα παρακάτω μοντέλα, ποιο θα επιλέγατε και γιατί, όπως επίσης και με ποια κριτήρια, μιας και προς το παρόν δεν έχω οδηγήσει, ούτε συμβιώσει με κανένα. Μιλάμε για καινούργιο αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία. Ίδιες τιμές, με μικρές αποκλίσεις.  

ι) VW Scirrocco 1.4Tsi (122hp)
ii) Audi A3 1.4Tsi (122hP)
iii) Αlfa Romeo Jiulietta 1.4TB  (120hp)
v) Opel Astra GTC 1.4Turbo (140hp)

simkoz:
Jiulietta γιατί είναι η πιο όμορφη.
όλα τα αμάξια λίγο πολύ είναι παρόμοια αρά πάω στο αισθητικό.
Α, και γουστάρω γιατί είναι αλφα και δεν είναι η βαρετή, στάνταρ επιλογή του γερμανικού.

Konstantinos:
Ναι, κακώς την έβαλα μαζί με τα αλλά στο θέμα τιμής. 21-22 Κ παίζουν τα γερμανία, ενώ η alfa  χτυπάει 25άρι.Και εμένα επιλογή μου η ιταλίδα θα ήταν. Πιο πολύ στο θέμα της αξιοπιστίας θέλω γνώμες δεδομένου ότι θα το οδηγεί γυναίκα και θα τη συνοδεύσει για αρκετά χρόνια.

Gas21:
Γυναίκα + Σιρόκο δε γίνεται.Με τον όγκο τον περίεργο ( :giveheart:) και τη μικρή ορατότητα πίσω,  θα βασανίζεται.
Καλύτερα τζουλιέτα που είναι και γυναικείο :P

ELTASSOS:
"Κι όμως, θεωρώ τα μεγάλα τετρακίνητα (X5, ML, Cayenne, Land Cruiser...) τον ορισμό του σωστού οικογενειακού αυτοκινήτου.  

και με ενα Forester, Quasquai, X1, GLK, Rav παλι κανεις δουλεια"

ΠΟΙΑ ΑΠΟ αυτα εχουν Και κοντα...? διοτι η οικογενεια δεν ειναι μονο για φροντιστηρια παρτακια και εκδρομη στο χωριο...ειναι και λασπη και γκρεμια και χωμα και κατι τις εξτρα να γουσταρουν τα παιδια....για το GLK δεν ξερω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version