Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]  (Read 216032 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

December 14, 2012, 09:45:49 PMReply #930

Offline teopoulos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]
« Reply #930 on: December 14, 2012, 09:45:49 PM »
Το κυπαρισί εννοείτε έτσι?!?!? Είχα πάει κι εγώ να το δώ αυτό! 

Για τουτό εδώ ξέρει κανείς τίποτα???

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2938560/
2001 NBfl Super Marine Blue
Almost Sporty

December 14, 2012, 09:47:45 PMReply #931

Offline jason#9

« Reply #931 on: December 14, 2012, 09:47:45 PM »
http://www.autobesikos.gr/index.php?option=com_ezautos&task=detail&id=1122&Itemid=

Επωλήθη το μπουμπούκι και το χάσαμε το κορμί πατριώτη!
Κάθε εμπόδιο για καλό πάντως για να πάρω 1800 που όλοι όσοι με ξέρουν με συμβουλεύουν!

Όσο για την παραπάνω αγγελία την είδα κι εγώ! Αλλά φάνηκε πολύ ψεύτικη! Μίλησε κανένας με τον τυπά?

Επίσης μήπως έχει κάνει κανείς τον κόπο να πάει να δει αυτό??

@τεοπουλος...Επειδη δεν δειχνει κατι στον μπεσικο....Ελεγες το μαυρο το 16αρι με τα μπορντω τα δερματινα καθισματα???
ΓΤ το λες αυτο??Ειχεσ παει?Το ειχες δει??http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3095575/
Και για τον συγκεκριμενο μαντρα παντως εχω περιστατικο εκπληκτικο ..
« Last Edit: December 14, 2012, 09:53:03 PM by jason#9 »

December 14, 2012, 09:56:09 PMReply #932

Offline teopoulos

« Reply #932 on: December 14, 2012, 09:56:09 PM »
Ναι...! Το είχα δει το αυτοκινητο και ήταν πολύ τίμιο!
Πολύ προσεγμένο και δεν είχε καμία χοντράδα σαν άλλα που κυκλοφορούν!

Καί πήγα σήμερα μετά τη δουλειά με σκοπό να το "κλείσω"! Και το είχε πουλήσει...
2001 NBfl Super Marine Blue
Almost Sporty

December 14, 2012, 09:59:07 PMReply #933

Offline jason#9

« Reply #933 on: December 14, 2012, 09:59:07 PM »
Κριμα ...οντως το εδινε πολυ πολυ φτηνα....με οοολα αυτα που ειχε..
Αν οντως ηταν ατρακαριστο ηταν καλη ευκαιρια...
Στο εδινε να το πας σε συνεργειο σου???

December 14, 2012, 11:05:12 PMReply #934

Offline sotos

• 300 km/h
  • Total likes: 177
  • still in love but no miata at the time
« Reply #934 on: December 14, 2012, 11:05:12 PM »

260 ευρω σημα σε 18αρι?18αρες ζαντες παντως δν εχει με την καμια!
Datsun Sunny '80
Toyota Starlet KP60 4door '84
Toyota Starlet KP60 2door '82
Mazda MX5 NB '00
BMW 318is E36 '95
Mazda MX5 NAfl '97
Accord 2.0i CB3
BMW 318I E30
Terios 1.3(ο οικογενειαρχης!!)

December 15, 2012, 01:38:03 AMReply #935

Offline perlas

« Reply #935 on: December 15, 2012, 01:38:03 AM »

260 ευρω σημα σε 18αρι?18αρες ζαντες παντως δν εχει με την καμια!
ρε παιδια αυτο δεν ηταν το τρακαρισμενο που το πουλουσε ο μαντρας 3000ευρω και καποιο παιδι απο εδω του το ειχε κατεβασει 2500 και ηταν στουκαρισμενο και το απερριψε?? εκτος απο αυτο οι ζαντες ειναι σιγουρα 17αρες και το σημα του ειναι ακριβως 300 ευρω.. ασε και το επετειακο....ψωμοτυρι το εχουνε κανει! και εμενα nardi torino ειναι...σιγα τα αυγα ματια :P ουτε κανενα miracle η twins να ητανε :P

December 15, 2012, 04:59:02 PMReply #936

Offline ELTASSOS

« Reply #936 on: December 15, 2012, 04:59:02 PM »
Μηλισα εγω με αυτον με το ''final edition'' 2 λεπτα αφου εβαλε την αγγελια.ειναι επαρχια και δεν μπορουσε να βρεθουμε,οποτε θα κανονισω να το δω απο την παραλη βδομαδα που μου πε οτι θα γυρισει.φαινεται παντως too good to be true,

Και εγω του τηλεφωνησα 2 φορες να συννενοηθουμε  αλλα δεν το σηκωνε καν, θα του τηλ και αυριο Κυριακη μεσημερι.

Μου κανει ομως εντυπωση οτι ανανεωσε την αγγελια του σε 12 ωρες χωρις να αλλαξει κατι, απλα μηδενισε τα στατιστικα....

Την παραλλη εβδομαδα θαχουμε αργιες κλπ και ισως και 2013 μεχρι να γινουν υα σχετικα και θα επιβαρυνθει τα τελη..ο αγοραστης μαλλον. ενδεχεται να εχει καταθεσει πινακιδες για το 12 και δεν αξιζει να δωσει 300 ευρω για 10 μερες...οποτε ισως μαζευει υποψηφιοτητες και το τραιναρει για το 2013.

Θα δουμε..

η εκτιμηση μου ειναι οτι θα βγουν καλα κομματια και σε ρεαλιστικες τιμες κρισης, στην αγορα, αρχες του 13....απο Ιδιωτες.

December 15, 2012, 06:15:02 PMReply #937

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #937 on: December 15, 2012, 06:15:02 PM »
@τεοπουλος...Επειδη δεν δειχνει κατι στον μπεσικο....Ελεγες το μαυρο το 16αρι με τα μπορντω τα δερματινα καθισματα???
ΓΤ το λες αυτο??Ειχεσ παει?Το ειχες δει??http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3095575/

Το συγκεκριμενο το ειχα δει και απο κοντα και ηταν οντως καλο.
Για πες περιστατικο ?!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 18, 2012, 10:31:48 AMReply #938

Offline Errikos

« Reply #938 on: December 18, 2012, 10:31:48 AM »
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!
Πουλήθηκε το λευκό νισέκο...
Σε τι τιμή αναρωτιέμαι;!
Πάντως είχα την ευκαιρία μου, δεν μπορώ να πω...

December 18, 2012, 11:32:49 AMReply #939

Offline jason#9

« Reply #939 on: December 18, 2012, 11:32:49 AM »

Το συγκεκριμενο το ειχα δει και απο κοντα και ηταν οντως καλο.
Για πες περιστατικο ?!

Τοσες μερες τωρα το ειδα..........  :oops:
Λοιπον φιλος ενδιαφερεται για μπεμπε ζ3 φαησλιφτ εννοειται μετα 2001 μονο για τ 1900κκ εννοειται...ουτε λογος για παραπανω...
Βαζει αγγελια ο εν λογω εμπορος χωρις φωτο...Βλεπει ο φιλος κ γκρι-ποντικι-σκατουλι ...ταγαπημενο του...παιρνει αμεσως τηλ.
Ειχε ενα φιεστα 1.6ς 2006 σε απιστευτα καλη κατασταση ..(ποιο ψειρας-πεθαινεις...)και τ λεει ανταλλαγη...Λεει ο εμπορας ναι γινεται...
ΕΕΕλα απο εδω να το εδουμε να δεις κ εσυ το μπεμπε κ τα βρισκουμε... :moutza:
Ερχεται με παιρνει λοιπον ενα ωραιο ηλιολουστο πρωινο....Παμε απο εκει. :tease:
Ψαχνουμε ..Ψαχνουμε ..πουθενα ζ3 :o.Τι εγινε του λεω ??το πουλησε κιολας??? :sleepy:
Παμε μεσα να ρωτησουμε...Και ακουμε το κορυφαιο...χτες εβγαλε ενα προβληματακι κ το εχουμε στο συνεργειο!
Ωχ λεω απο μεσα μου και κοιταζομαστε με τν φιλο μου.Του λεω τι προβλημα??ΜΟυ λεει μοναδα ΑΒΣ..Παλι καλα τ λεω τη αλλαζουν τωρα.Επειδη δεν εχουμε αλλη μερα του λεω και μας προτεινει και αυτος να παμε να το δουμε..
Να μην ξεχασω,πολυ σημαντικο εκει τον ρωταμε λεπτομερειες κ μας λεει 2001 μοντελο 1900κκ απο γερμανια εισαγωγη 2005 η 06 δν θυμοταν .δν μας πειραζε.Απο γιατρο φυσικα,οπως οοοοοολα τα καμπριο στην ελλαδα(δν ξερω αν το ξερατε....ειναι η νεα μοδα μαλλον....ολοι οι γιατροι με top down ειναι .. :hilarious:μν χεσω σαυτην την χωρα :zalistika:)
Τεσπα ερχεται ενας μενα σμαρτ και μας παει στο χωμενο σε κατι στενακια υπογειο ..κρυμμενο απτο θεο συνεργειο.
Μπαινουμε μεσα πισω πισω ταμαξι να μην φαινεται???δν ξερω.....Παμε τωρα στα σημαντικα...
Φωτα ..αναθεμα αν φαινοταν καποιο πλαστικο απτα μπροστα θαμπωμενα φωτα!Το υπολοιπο αμαξωμα γενικα καλο.Με ολοκαινουρια ζαντολαστιχα παρακαλω ενος μηνα..
Μας λεει τα εβαλε για να το δωσει..1 φαουλ. :-XΔεν υπαρχει καποιος που να τ κανει αυτο.
Μπαινουμε μεσα.Βρωμαει αυτο τ γυαλιστικο που του εχουν ριξει εννοειται μεχρι αηδιας..πρεπει να εριξαν οοολο το μπουκαλι.90000χλμ +αν θυμαμαι καλα...2 φαουλ βιβλιο σερβις ουτε για αστειο.
3 φαουλ,Καθισματα μ πακ ωστοσο σε κακη κατασταση.Τιμονι απλο.Μας εβαλε σε πρωτες σκεψεις..σε ακομα χειροτερη..Λες κ ειχε σκυλο κ εβαζε να τα δαγκωνει καθε τοσο...Λεβιες αλλαγμενος με αυτον εδω
http://www.ebay.co.uk/itm/CHROME-LEATHER-CAR-GEAR-KNOB-BMW-E36-E46-E90-E21-E60-/180898962086?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a1e6b1aa6
ακομα το θυμαμαι,δεν προκειται ποτε να τον ξεχασω αυτον τον συγκεκριμενο.ειναι οτι πιο κακογουστο και κιτς υπαρχει.Βλεπωντας ολα αυτα του τα λεω εννοειτε κ συνεχιζω αν αυτο το ειχε γιατρος εγω  γινομαι :gay: του λεω επιτοπου..
4 φαουλ που εκει μας επεσαν τα δοντια..Παμε μπροστα νανοιξουμε καπο.Οι θολοι και οι κολλες κ γενικα φαινοταν οτι δεν ειχε φαει καμια καλη..
Κατι μου καθοταν λαθος με τον κινητηρα..καθοτι μετραγα 6 κυλινδρους...αντι για 4... :guns:
Αμεσως εκει του λεω γεματος νευρα κ εγω και ο φιλος μου καθοτι ειχαμε χασει ολοκληρο το πρωινο μας..γιατι δεν μας ειπες εξαρχης σε τι κατασταση ειναι..πραγματικα..κ 2 γιατι μας κουβαλησες εδω για το διλιτρο???το ζ3 για οσους δεν γνωριζουν μεχρι 1900κε ηταν 4 κυλινδρο το 2000κε ηταν 6κυλιδρο..
 :coolio:Δεν θελω να γραψω για την μετεπειτα συζητηση....Δεν υπαρχει λογος αλλωστε...Ο συγκεκριμενος παντως αγοραζει πολυ φτηνα αλλα και πουλαει πολυ φτηνα...Εχει ορισμενα που αν οντως ειναι οκ ειναι ευκαιριαρες .

December 18, 2012, 11:54:27 AMReply #940

Offline Konstantinos

« Reply #940 on: December 18, 2012, 11:54:27 AM »
Ρε παιδιά, αιώνια απορία, από όταν έψαχνα αμάξι στα 18. Αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν γιατρός ή κοπέλα, έχει κάποιο ατού το αυτοκίνητο? Δηλαδή, έχω έκπτωση στο ετήσιο check up ή θα τα φτιάξει μαζί μου η κοπέλα? Τρελαίνομαι όταν ακούω από μαντράδες κάτι τέτοιο. Αντιθέτως αν το είχε κοπέλα, μου δίνει καλά ποσοστά να πιστέψω ότι ο δίσκος δεν κάνει ούτε για σουβέρ και η κρεμαγιέρα θα πνέει τα λοίσθια από τους συχνούς τερματισμούς απ' άκρη σε άκρη στο παρκάρισμα, ενώ έχω παρατηρήσει ότι οι γιατροί δεν είναι και οι καλύτεροι οδηγοί/ γνώστες αυτοκινήτων. Ο θείος μου είναι γιατρός, οδηγεί μια ολοκαίνουργη λευκή guilietta TBI και μέσα σε 3 μήνες την έχει φάει πίσω, στη πόρτα του συνοδηγού και στο δεξί φτερό  :nono:
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

December 18, 2012, 12:01:33 PMReply #941

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #941 on: December 18, 2012, 12:01:33 PM »
Οι κοπέλες δεν τρέχουν άρα τα αυτοκίνητα δεν χαλάνε απο τα απανωτά σκαμπανεβάσματα των βαλβιδων και εκκεντροφορων ενώ οι γιατροί ειναι κουβαρνταδες στην συντήρηση.Επισης παίζουν και δικηγόροι οι οποίοι ειναι τυπικοι και πανε με το γράμμα του νομου.Ολες οι άλλες κατηγορίες οδηγών ειναι μπινεδες.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

December 18, 2012, 12:10:11 PMReply #942

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #942 on: December 18, 2012, 12:10:11 PM »
@ jason#9

Μου φαινεται περιεργο παντως που δεν ειχε καθολου φωτο γιατι εχει ανθρωπο ακριβως για αυτη την δουλεία, γενικα εχει καλά αυτοκίνητα και ξερω ποσο εξονυχιστικα τα ψαχνει και εννοειται οτι πιεζει να κατεβουν πολυ οι τιμες αλλα και ο ιδιος ειναι της λογικης μικρό κέρδος και συχνη ανανεώση του στόλου. Εχω πετυχει σκηνικο με πελατη που δινει πολλα αλλα με δοσεις και το δινει σε αλλον με απειροελαχιστο κερδος για μετρητα. Αμαξια εισαγωγής δεν έχουν σχεδον καθόλου πλεον, μόνο απο ανταλλαγες και smart, το αντιθετο μάλιστα εξαγουν μαζικά αυτοκινητα κυριως Jeep, τα οποια τα παιρνουν σε εξευτελιστικες τιμες, μιας και εχουν και πολυ καλο κυκλο γνωριμιών αλλα και μετρητα (πραγμα σπανιο στις μερες μας).
Όπως καταλαβαινεις τον γνωριζω προσωπικά. Πριν λιγες μερες κυκλοφορουσε με  Ferrari που αγορασε για ψιχουλα και ετυχε και καναμε και μια μικρη βολτα. Επειδη σε αλλο τοπικ εχει αναφερθει αυτο το περι ηθικης και παζαριων, πρεπει να ακουσεις διαπραγματευσεις απο εμπορους για να σου πεσουν τα αυτια και πιστεψε με τις περισσοτερες φορες τα αγοραζουν στις τιμες που θελουν!

Eιμαι παντως απο αυτους που πιστευουν οτι οι μαντραδες είναι ασχημη φαρα. Απλα ο συγκεκριμενος ειναι απο αυτους που πιεζει κυριως τις τιμες και προσέχει την ποιοτητα των αμαξιων που αγοραζει ;)

Και τωρα για να πω και την κακια μου στα περι κιτς και λογο της γενικοτερης αντιπαθειας μου για τα BMW. Δηλαδη εσυ τι περιμενες να δεις σε αμαξι που είχε γερμανος υπερψωναρα, γιατι οχι μονο εχει καμπριο αλλα εχει και Ζ3, δεν εχεις δει φωτο απο τοσα κατεστραμμένα γερμανικα ΜΧ σε αυτό το φορουμ :P Αφου δεν το εχουν οι ανθρωποι με το γουστο (ουτε και με τα αμαξια!)

Ολες οι άλλες κατηγορίες οδηγών ειναι μπινεδες.
xA0xA0 κλαίω !!!
« Last Edit: December 18, 2012, 12:12:59 PM by jSkyline »
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

December 18, 2012, 01:13:40 PMReply #943

Offline jason#9

« Reply #943 on: December 18, 2012, 01:13:40 PM »
@jskyline..
Το ξερω οτι ειναι καλος....ΔΕΝ φανταζεσαι τι εχουν ακουσει ταυτια μου απο αλλους....επειδη ειναι καλος το εγραψα...Δεν θα καθομουν νασχοληθω ποτε σε αλλη περιπτωση....
Κωνσταντινε...κ Ηλια ...ειχα ξεχασει αυτες τις κατηγοριες...γυναικες και δικηγοροι.......Αυτους που τους βαζεις???Πωπω...Μπρος γκρεμος και πισω αυτοι δηλαδη........... O0

December 18, 2012, 03:15:34 PMReply #944

Offline takisnb

« Reply #944 on: December 18, 2012, 03:15:34 PM »
Προσθεστε και τους ναυτικούς..