Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]  (Read 215793 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

July 25, 2012, 12:37:50 PMReply #330

Offline Konstantinos

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]
« Reply #330 on: July 25, 2012, 12:37:50 PM »
προχώρα το Κωνσταντίνε!  :good: Σε αυτά τα χιλιόμετρα / τιμή δεν θα έβρισκες καλύτερο. Και είναι και όμορφο! Δες όμως την υγεία του μοτέρ με 4 χρόνια με τα ίδια λάδια..είναι ένα θέμα αυτό.
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

July 25, 2012, 12:47:25 PMReply #331

Offline Alex

« Reply #331 on: July 25, 2012, 12:47:25 PM »
Δύσκολα να μην τα άλλαξε ούτε μια φορά γιατί απαιτείται μια επίσκεψη το χρόνο τουλάχιστον,για να έχεις την εγγύηση.

Ε, κάποιος θα τον ενημέρωσε τον πρώην ιδιοκτήτη!!!!!
2.0 mx-5

July 25, 2012, 05:24:18 PMReply #332

Offline ELTASSOS

« Reply #332 on: July 25, 2012, 05:24:18 PM »
κων/νε καλοριζικο

πηγα απο Δημητριου και μου ειπανε οτι πουληθηκε  σε εναν κυριο απο Κρητη οποτε λογικα μαλλον εσυ εισαι ο τυχερος.

Το ειχανε παει για προετοιμασια παραδοσης (κανα πλυσιμο δηλαδη..αντε και λαδια φρεσκα) . Απο περιεργεια, αν και ειχε πουληθει πηγα να το δω και ειναι αστερι-καινουργιο. Κυτταξα για χτυπηματα περιφερειακα, ζαντες,  κουκουλα, το ανοιξα να δω ραμφη και αν τα πανελς ολα ειναι ομοιομορφα μονταρισμενα, βιδες μεντεσεδες πορτ παγκαζ κλπ...πορτες κλεινουν....ολα συμμετρικα και αλφαδι...κανενα ψεγαδι.

μου ειπανε οτι ειχανε σπασει τα τηλεφωνα για αυτο το αμαξι αλλα οι πιο πολλοι κολλουσαν στο τεκμηριο επειδη ειναι λιγωτερο απο 5-ετια και εχει 8800 ετησιως. 

Τελικη τιμη πωλησης δεν μου ειπε, οποτε αυτο οποτε και αν θελεις μας το λες εσυ.

Επειδη το αμαξι ειναι καινουργιο αλλα εκτος εγγυησης και ενδεχεται να εχει εργοστασιακη αστοχια υλικου που ουτε ο προηγουμενος ουτε η μαζντα ουτε ο δημητριου μπορουν να το ξερουν,  σου συνιστω να επεκτεινεις την εγγυηση σε οσα πιο πολλα μερη γινεται μεσω ασφαλιστικης...(επειδη εχει τοσο λιγα χλμ δεν θα σου παρουν και το κεφαλι ενω θα το εχεις ησυχο)

Καλα χλμ

July 25, 2012, 05:37:36 PMReply #333

Offline perlas

« Reply #333 on: July 25, 2012, 05:37:36 PM »
καλοριζικοοοοοοοοο!!!! αστερι φενεται!!! οντως μου φενεται πιο ψηλο απο αλλα 2λιτρα nc παντως :-\ ιδεα μου θα ειναι  :-\  καλοριζικο και παλι!!!!!  :excited: :excited:

July 26, 2012, 12:24:47 AMReply #334

Offline konstantinos159

« Reply #334 on: July 26, 2012, 12:24:47 AM »
 :excited:  :excited:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!Να είστε καλά!
Την παρασκευή θα βρίσκεται στην Κρήτη το αυτοκίνητο!!  :excited:
Ανυπομωνώ!

@  ELTASSOS   :giveheart:

Δεν έχω λόγια!Μου άλλαξες εντελώς τον τρόπο σκέψης (περι δίλιτρου κτλ) και με οδήγησες σε αυτή την επιλογή!!  :good:

Όποτε βρεθείς Κρήτη κερνάω καφέ,ποτό,φαγητό..Να τα πούμε και απο κοντά!

ΥΓ
Πρώτες εντυπώσεις θα γράψω την Παρασκευή!

July 26, 2012, 12:34:35 AMReply #335

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #335 on: July 26, 2012, 12:34:35 AM »
Καλοριζικο, καλοταξιδο και παντα ασφαλη χιλιομετρα να εχεις με το νεο σου καμαρι φιλε Κωσταντινε.
Θα μου επιτρεψεις να πω και εγω την γνωμη μου, ναι?
Εαν τελικα ισχυουν τα χιλιομετρα και η ακινησια του αμαξιου, η πρωτη δουλεια που θα εκανα με το που εβγαινε το αμαξι απο το πλοιο θα ηταν να παω να του αλλαξω ολα τα υγρα του(λαδια,νερα,υγρα φρενων,κλιματιστικου, κιβωτιου, διαφορικου και βενζινη) με ποιοτικα και σωστα!! Πιθανο να χρειαστει και λαστιχα μιας και θα εχουν φαει την φρικη τους.

Και παλι να το χαρεις οσο τιποτα!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:

July 26, 2012, 12:49:54 AMReply #336

Offline option-D

« Reply #336 on: July 26, 2012, 12:49:54 AM »
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!

Άμα βρεθείτε βγάλε μια φωτογραφία να δούμε κι εμείς γιατί έχει γίνει urban legend o eltassos..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 26, 2012, 12:54:51 AMReply #337

Offline perlas

« Reply #337 on: July 26, 2012, 12:54:51 AM »
θελω και εγω μια σε κορνιζα ευχαριστω!  :angel:

July 26, 2012, 03:06:30 AMReply #338

Offline cchoum

« Reply #338 on: July 26, 2012, 03:06:30 AM »
:excited:  :excited:

@  ELTASSOS   :giveheart:

Δεν έχω λόγια!Μου άλλαξες εντελώς τον τρόπο σκέψης (περι δίλιτρου κτλ) και με οδήγησες σε αυτή την επιλογή!!  :good:

Πρόσεχε τα καθίσματά σου γιατί τα δαγκανάει!!
Καλορίζικο κι από μένα.

« Last Edit: July 26, 2012, 03:12:46 AM by cchoum »

July 26, 2012, 07:47:41 AMReply #339

Offline iNFiNiTy

« Reply #339 on: July 26, 2012, 07:47:41 AM »

Εαν τελικα ισχυουν τα χιλιομετρα και η ακινησια του αμαξιου, η πρωτη δουλεια που θα έκανα πριν μπει το αμαξι στο πλοιο θα ηταν να παω να του αλλαξω ολα τα υγρα του(λαδια,νερα,υγρα φρενων,κλιματιστικου, κιβωτιου, διαφορικου και βενζινη) με ποιοτικα και σωστα!! Πιθανο να χρειαστει και λαστιχα μιας και θα εχουν φαει την φρικη τους.

fixed  :angel:

July 26, 2012, 09:15:54 AMReply #340

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #340 on: July 26, 2012, 09:15:54 AM »

Εαν τελικα ισχυουν τα χιλιομετρα και η ακινησια του αμαξιου, η πρωτη δουλεια που θα έκανα πριν μπει το αμαξι στο πλοιο θα ηταν να παω να του αλλαξω ολα τα υγρα του(λαδια,νερα,υγρα φρενων,κλιματιστικου, κιβωτιου, διαφορικου και βενζινη) με ποιοτικα και σωστα!! Πιθανο να χρειαστει και λαστιχα μιας και θα εχουν φαει την φρικη τους.

fixed  :angel:

Καλα εκανες την διορθωση αλλα απο οτι καταλαβα δεν θα ανεβει Αθηνα να το παραλαβει αλλα θα του το στειλουν Κρητη και απο εκει θα το παρει!!!

July 26, 2012, 04:01:13 PMReply #341

Offline ELTASSOS

« Reply #341 on: July 26, 2012, 04:01:13 PM »

Καλορίζικο κι από μένα.

ρε συ φιλε

ο σκυλος του αλλονου τοκανε αυτο και ο αλλος ητανε ο τσαπατσουλης και για αυτο το εδωσα φτηνα το 1.8..

Αλλωστε εγω τον σκυλο μου δεν τον βαζω στο αμαξι επειδη δεν χωραει (ελληνικος ποιμενικος γαρ), ενω προσεχω τα καθισματα μου πολυ..ακομη και το πορτοφολι-κινητο  βγαζω απο κ...τσεπη για να μην γδερνονται τα δερματα, και τα κουμπια οταν υπαρχουν τα βαζω μεσα απο το αυτακι της κ/τσεπης για προστασια.

Τα μονο ψευτογρατζουνισματακια επιφανειακα, οπως γνωριζετε,  ειναι απο το ρολοι χειρος στην αριστερη κολωνα παρμπριζ...και οι γνωστες αμυχες απο την παλη των φυλων αλλα τωρα το εμαθα, και οι συνεπιβαινουσες μονο ξυπολυτες η με σαγιοναρα-παντοφλα....επιτρεπεται να επιβιβασθουν.

July 26, 2012, 06:07:15 PMReply #342

Offline Ξάδελφος

« Reply #342 on: July 26, 2012, 06:07:15 PM »

Καλορίζικο κι από μένα.

ρε συ φιλε

ο σκυλος του αλλονου τοκανε αυτο και ο αλλος ητανε ο τσαπατσουλης και για αυτο το εδωσα φτηνα το 1.8..

Αλλωστε εγω τον σκυλο μου δεν τον βαζω στο αμαξι επειδη δεν χωραει (ελληνικος ποιμενικος γαρ), ενω προσεχω τα καθισματα μου πολυ..ακομη και το πορτοφολι-κινητο  βγαζω απο κ...τσεπη για να μην γδερνονται τα δερματα, και τα κουμπια οταν υπαρχουν τα βαζω μεσα απο το αυτακι της κ/τσεπης για προστασια.

Τα μονο ψευτογρατζουνισματακια επιφανειακα, οπως γνωριζετε,  ειναι απο το ρολοι χειρος στην αριστερη κολωνα παρμπριζ...και οι γνωστες αμυχες απο την παλη των φυλων αλλα τωρα το εμαθα, και οι συνεπιβαινουσες μονο ξυπολυτες η με σαγιοναρα-παντοφλα....επιτρεπεται να επιβιβασθουν.

Tα υπολλειματα απ τα "ιμπουκια" που μας ελεγες την αλλη φορα και αυτα απο τον προηγουμενο ηταν?
« Last Edit: July 26, 2012, 06:09:24 PM by Ξάδελφος »

July 26, 2012, 06:51:26 PMReply #343

Offline ELTASSOS

« Reply #343 on: July 26, 2012, 06:51:26 PM »
Ξ με προκαλεις και το γουσταρω...

αυτο που πουλησα δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα τα πονηρα...
τωρα το τι εκανε ο προηγουμενος ντεν γκνοριζο... αλλα δεν τον εκοψα για 10-θλητη

Το δικο μου τωρα ειναι μια χαρα μετα τη περιποιηση δερματος και βιολογικο...και εχω καβατζα στο ντουλαπακι, για ωρα αναγκης,  μια  πετσετουλα σφραγισμενη με αρωμα λεμονι. Εγω ισχυριζομαι οτι ειναι για τις σκονες στο ταμπλω.
Εσεις σκεφτειτε οτι θελετε...

Απο μνημη παντως Ξαδελφε σκιζεις...κατι σου εμεινε λοιπον. Ευγε.

Στην ΧΙΡΟΣΙΜΑ η σταση λεγεται ΙΜΠΟΥΚΙ, ενω στην ΑΘΗΝΑ λεγεται ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

Δεν το συνεχιζω ομως αλλο εδω, σ' αυτο το θεμα,  διοτι μερικοι δεν πιανουν τον χαβαλε και τσιτωνονται, και θα σας μπαναρουν.

Οταν υπαρξει σχετικο τοπικ ban-free, φυσικα...μετα που θα ποσταρουν πρωτα μερικοι συναγωνιστες, τοτε θα τα πω ολα, σε οσους ειναι του σπορ :btp:..

ετσι,  χαβαλες να γινεται, με καλη διαθεση και  με τη σχετικη σαλτσα φυσικα.

July 26, 2012, 07:17:54 PMReply #344

Offline Aristotelis

« Reply #344 on: July 26, 2012, 07:17:54 PM »
Πάντως εγώ χαίρομαι που ElTASSOS έχεις αίσθηση του χιούμορ και του χαβαλέ και πλέον απ' όταν άρχισες να ξανα γράφεις το φόρουμ έχει άλλον "αέρα"........ :llol: