Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]  (Read 215827 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

May 30, 2012, 01:59:54 AMReply #210

Offline alfie86

Το 1.6 δεν ειναι 116 αλογα?Δεδομενου οτι ο κομπρεσορας ειναι πιο light απο το τουρμπο ισως και να ειναι αυτα τα αλογα του...Τωρα βεβαια κ εγω δεν ειμαι κανενας φοβερος γνωστης απλα ετσι λεει η λογικη μου  :P...

May 30, 2012, 02:03:40 AMReply #211

Offline Aristotelis

Το 1.6 δεν ειναι 116 αλογα?Δεδομενου οτι ο κομπρεσορας ειναι πιο light απο το τουρμπο ισως και να ειναι αυτα τα αλογα του...Τωρα βεβαια κ εγω δεν ειμαι κανενας φοβερος γνωστης απλα ετσι λεει η λογικη μου  :P...
το 1.6 είναι 110.... και απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα στις χαμηλότερες πιέσεις πρέπει να βγάζει γύρω στα 160 :????: πάντως το εσωτερικό είναι.... :giveheart: εξωτερικά οι ζάντες δεν μου αρέσουν και επίσης το βρίσκω ακριβό.....

May 30, 2012, 02:52:56 AMReply #212

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Μ@λ@κι@ το εχει κανει! Κανονικα θα επρεπε να φοραει την πιο ομορφη ζαντα που εχει μπει σε ΜΧ και αυτο φοραει μια αηδια!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 30, 2012, 03:26:14 AMReply #213

Offline petermx5g7

1ον όσον αφορά το nc, ρε παιδιά γιατί τρελαίνεστε με τα ψιλοτρακαρισματάκια? Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι τι περιμένετε να πάρετε με 6-7 χιλιάρικα? Ατρακάριστο αγρατζούνιστο με 5 χιλ χλμ??
Και να έχει τρακάρει τα φτερά ή τον προφυλακτήρα τι έγινε? Το θέμα είναι να μην έχει φάει γερή στούκα (μην έχει πάρει δλδ σασί ή να έχει φτάσει να πάρει ψυγείο) ,μηχανικά να είναι κομπλέ και να μην έχει γυρισμένα χλμ..

2ον όσον αφορά το mk2.5 με τον κομπρέσσορα δεν βλέπω καν ιντερκούλερ άρα πάνω από 0.4 δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύει το αμάξι.. Άρα κάπου εκεί είναι τα άλογα... Πολύ προχειροδουλειά έχει κάνει ο τύπος από θέμα κομπρέσσορα.. Το εσωτερικό όμως γαμάει...

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

May 30, 2012, 09:10:13 AMReply #214

Offline sultan

Μ@λ@κι@ το εχει κανει! Κανονικα θα επρεπε να φοραει την πιο ομορφη ζαντα που εχει μπει σε ΜΧ και αυτο φοραει μια αηδια!

Σωστος γιατι ειναι η εκδοση unplugged! Την εψαχνα καποτε αλλα δεν την βρηκα ποτε να πωλειται οταν αγοραzα το δικο μου. αλλα σε κοκκινο και οχι titanium gray.

* Brilliant Black, Titanium Gray Metallic, Velocity Red or Sunlight Silver Metallic (2,000 in UK as Euphonic, 150 in Spain as Hit, 200 in France as Etna, in Germany as Unplugged, in Italy as Backstage)

May 30, 2012, 10:29:26 AMReply #215

emilmx

• Guest
μια χαρά ειναι το κιτ του μ45 στο 0,45 που δουλεύει
τόσα βγάζει αλλά τροχό και μοτέρ είναι περίπου 160
το κιτ έτσι έρχεται απο jr και δεν είναι καθόλου πρόχειρο

May 30, 2012, 10:48:16 AMReply #216

Offline petermx5g7

Αιμίλιε όταν μίλησα για πρόχειρο δεν μίλησα για το κιτ του JR αλλά για την μετατροπή που έχει κάνει αυτός...Δεν γίνεται να ζεις στην Ελλάδα και να μην έχεις ιντερκούλερ για παράδειγμα ή να μην έχει βάλει οργανάκια... Δουλεύει στο 0.45 απροβλημάτιστο χωρίς ιντερκούλερ?? Και αν στο στρόφαλο βγάζει περίπου 160 τροχό βγάζει περίπου 140 άρα εκεί μπορεί να πηγαίνει το 135 που γράφει...

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

May 30, 2012, 11:30:15 AMReply #217

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Τι το ιδιαιτερο εχει το εσωτερικο ρε παιδια ειναι κλασσικο unplugged με κοκκινα μαυρα θερμαινομενα και το ηχοσυστημα της Sony! Οχι οτι ειναι κακο αλλα ειδικα με το γκρι δεν ταιριαζουν με μαυρο και κοκκινο εξωτερικο χρωμα ειναι σαφως καλυτερο. Εχει ενα στοκ ανθρακι τετοιο στο Μαρουσι που το βλεπω συχνα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 30, 2012, 10:39:53 PMReply #218

Offline perlas

πρωτα απο ολα σιγα μην ξερει ο ακυρος παβλα ασχετος μαντρας,ποσα αλογα ειναι ακριβως το αυτοκινητο. δευτερον γιατι ρε αριστοτελη πιπιλας και εσυ την καραμελα του στυλ ''ειναι φτιαγμενο του εχει πιει το αιμα ειναι ,του εχει μ@μισει τη μ@να κλπ κλπ κλπ.ρε παιδια τους ξερετε και απο χθες??? πως βγαζετε ετσι συμπερασματα χωρις να ξερετε η χωρις τουλαχιστον να εχετε δει απο κοντα ενα αυτοκινητο??? εγω δηλαδη που το πηρα μπλε και το εκανα λευκο τι παει να πει οτι το εχω βγαλει ολικη??? αυτο  θα ηταν το συμπερασμα σου εσενα??? το οτι φοραει τον κομπρεσορα το μονο που σου δινει ειναι καλο...δεν τον γουσταρεις??? θες 110 μουλαρια??? πουλησε τον και βγαλε και 1500ευρω τουλαχιστον απο την αγορα του αυτοκινητου...δεν σου αρεσουν οι ζαντες??? πουλα τες και βαλε μαμα με 250 ευρω...βρισκεις! ενα αυτοκινητο με εξτρα και ειδικα κατι σαν αυτο, μονο σε καλο μπορει να σου βγει.. αφου πρωτα πας σε 2 μηχανικους,2 φανοποιους κλπ κλπ.ετσι κρινουν ενα αυτοκινητο.οχι απο φωτος και μαντεψιες.

May 30, 2012, 10:56:05 PMReply #219

Offline Aristotelis

Εγώ εάν το έδινε 6κ και έψαχνα........για μχ και ήταν οκ θα το έπαιρνα χωρίς συζήτηση......εγώ απόρησα με τα λίγα άλογα που δηλώνει.....εντάξει δεν μου αρέσουν οι ζαντες αλλά δεν τρέχει τίποτα.....βάζεις άλλες.....εγώ κατέκρινα όσους κάνουν μαμα τα αυτοκίνητα και δεν λένε την κομπρεσόράτη ιστορία του κάθε  αυτοκινήτου......ο επόμενος πρέπει να ξέρει τα πάντα για το παρελθόν του αυτοκινήτου που αγοράζει.....γιαυτό πρέπει κατ εμέ να δηλώνονται όλες οι μετατροπές στην άδεια......

May 30, 2012, 11:03:30 PMReply #220

Offline gianic

Εκτος απο edition εχει και dolby surround. Γαματο πρεπει ειναι.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

May 31, 2012, 02:44:50 AMReply #221

emilmx

• Guest
Αιμίλιε όταν μίλησα για πρόχειρο δεν μίλησα για το κιτ του JR αλλά για την μετατροπή που έχει κάνει αυτός...Δεν γίνεται να ζεις στην Ελλάδα και να μην έχεις ιντερκούλερ για παράδειγμα ή να μην έχει βάλει οργανάκια... Δουλεύει στο 0.45 απροβλημάτιστο χωρίς ιντερκούλερ?? Και αν στο στρόφαλο βγάζει περίπου 160 τροχό βγάζει περίπου 140 άρα εκεί μπορεί να πηγαίνει το 135 που γράφει...

φυσικά και γίνετε και αν δεν είσαι μαλάκας δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα

εγώ αν έπαιρνα μιατα σήμερα και το ήθελα για να πυγαίων για καφέ βόλτες κτλ. ενα μ45 η μπ62 θα έβαζα σκέτο με παγουρκαρτ στο 0,4bar η 6psi
τιποτα περισσότερο
ούτε ι/c ούτε τιποτα

αλλά θα το σεβόμουν και δεν θα βαραγα κοφτές με 4-5 και 30-40 βαθμούς έξω ...

ιδικά το χειμώνα δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα
το καλοκαίρι απλά θέλει λίγη προσοχή

May 31, 2012, 01:44:01 PMReply #222

Offline perlas

Εγώ εάν το έδινε 6κ και έψαχνα........για μχ και ήταν οκ θα το έπαιρνα χωρίς συζήτηση......εγώ απόρησα με τα λίγα άλογα που δηλώνει.....εντάξει δεν μου αρέσουν οι ζαντες αλλά δεν τρέχει τίποτα.....βάζεις άλλες.....εγώ κατέκρινα όσους κάνουν μαμα τα αυτοκίνητα και δεν λένε την κομπρεσόράτη ιστορία του κάθε  αυτοκινήτου......ο επόμενος πρέπει να ξέρει τα πάντα για το παρελθόν του αυτοκινήτου που αγοράζει.....γιαυτό πρέπει κατ εμέ να δηλώνονται όλες οι μετατροπές στην άδεια......
καλα εννοειται αυτο που λες. οταν πουλας κατι πρεπει να εισαι ξεκαθαρος.το αμαξι ηταν ετσι ετσι ετσι. παντως πιστευω οτι με τον μικρο κομπρεσορα εχει τα ιδανικα αλογα και ροπη για παιχνιδι.

June 25, 2012, 09:54:53 PMReply #223

Offline Mafiozaros

Υποψήφιος αγοραστής mx-5
« Reply #223 on: June 25, 2012, 09:54:53 PM »
Καλώς σας βρήκα παίδες μίας και μου αρέσουν τα (κλασικά) αυτοκίνητα ή αλλιώς τα ποιο παλιά από το 2000 σκέφτομαι να πάρω ένα mx-5 νομίζω mk1 λέγεται αυτό με τα φανάρια που ανεβαίνουν.
Όπως είδα στο car.gr υπάρχουν απο 1,500 έως 4,000 εγώ μίας και δεν υπάρχουν πολλά χρήματα λέω να πάρω ένα με 2,000 - 2,500 και σίγα σίγα του βάζω ότι έξτρα θέλω και το μαζεύω απο εδώ κ απο εκεί..  Ξέχασα να πω οτι μιλάω για 1.6...

Ήθελα να ρωτήσω απο εσάς τους παλιούς  στα 16αρια και μοντελο 92-95 τι τέλη κυκλοφορίας δίνετε .
Κάτι πήρε το αφτί μου και οτι δεν φτιάχνεται εύκολα, θα ήθελα στο μέλλον αν το πάρω να το κάνω 150-160 άλογα, απλά για δύναμη. O0

Αυτά από εμένα παίδες, περιμένω συμβουλές, ιδέες και γενικά την άποψή σας...

Φιλικά Mafiozaros  :guns: :coolio:

June 25, 2012, 10:43:01 PMReply #224

Offline Aristotelis

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]
« Reply #224 on: June 25, 2012, 10:43:01 PM »
Πάρε 1.8 εάν θέλεις τόση δύναμη που λες.....και εγώ τώρα 1.8 θα έπαιρνα και όχι 1.6 που πήρα εκείνες τις εποχές που ήταν πανάκριβα...και μην βάζεις μπελάδες στο κεφάλι με τούρμπο κτλ.....τα τέλη κυκλοφορίας είναι τα ίδια όπως όλα τα 1.6 ή 1.8....