!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Groupbuy Λάδια έως 31 Μαρτίου
gabi_haros:
--- Quote from: giorgosMK2 on March 14, 2012, 04:51:06 PM ---και εγω!παραξοδευτικε παντως δεν μπορω να πω..εχω μια ακρη παντως για λαδια θα ρωτησω και θα ενημερωσω..
--- End quote ---
Ρε συ γιωργάκη, πάντως σκέψου ότι είναι εισαγώμενο προϊόν, δεν ξέρω τι περιθώριο κέρδους μπορεί να έχει για αυτό δεν το σχολίασα.
Κατα τα άλλα δεν τους ξέρω προσωπικά, μόνο ότι έχουν ήδη τις καλύτερες τιμές της αγοράς και ότι είναι εξυπηρετικότατοι.
giorgosMK2:
--- Quote from: gabi_haros on March 14, 2012, 05:03:08 PM ---
--- Quote from: giorgosMK2 on March 14, 2012, 04:51:06 PM ---και εγω!παραξοδευτικε παντως δεν μπορω να πω..εχω μια ακρη παντως για λαδια θα ρωτησω και θα ενημερωσω..
--- End quote ---
Ρε συ γιωργάκη, πάντως σκέψου ότι είναι εισαγώμενο προϊόν, δεν ξέρω τι περιθώριο κέρδους μπορεί να έχει για αυτό δεν το σχολίασα.
Κατα τα άλλα δεν τους ξέρω προσωπικά, μόνο ότι έχουν ήδη τις καλύτερες τιμές της αγοράς και ότι είναι εξυπηρετικότατοι.
--- End quote ---
καλα ναι σιγουρα αλλα κατι καλυτερο θα γινοταν σιγουρα!λοιπον το λεω για ολους μιλησα με ενα φιλο και θα του δωσω την λιστα με αυτα που θελουμε.και με λιγη υπομονη αυριο θα κανει τα τηλεφωνα του και πιστευω το πολυ μεθαυριο θα εχουμε παρει και απο αυτον προσφορα!!ευχαριστημενοι??? ;D
Kotsovolos:
εχει και αυτος τα συγκεκριμενα λαδια?
giorgosMK2:
--- Quote from: Kotsovolos on March 14, 2012, 11:49:23 PM ---εχει και αυτος τα συγκεκριμενα λαδια?
--- End quote ---
o πατερας του εκανε αυτη την δουλεια χρονια τωρα πηρε συνταξη αλλα εχει ακρες θα μου πει αυριο αν μπορει τελικα.θα σας ενημερωσω καντε λιγο υπομονη πιστευω θα αξιζει τον κοπο ;D
gabi_haros:
--- Quote from: giorgosMK2 on March 15, 2012, 01:22:56 AM ---
--- Quote from: Kotsovolos on March 14, 2012, 11:49:23 PM ---εχει και αυτος τα συγκεκριμενα λαδια?
--- End quote ---
o πατερας του εκανε αυτη την δουλεια χρονια τωρα πηρε συνταξη αλλα εχει ακρες θα μου πει αυριο αν μπορει τελικα.θα σας ενημερωσω καντε λιγο υπομονη πιστευω θα αξιζει τον κοπο ;D
--- End quote ---
:hello:
Χειροκροτώ την προσπάθεια.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version