!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group buy ilmotorsport μέχρι 16 Μαρτίου
Nitroking:
mx-4..
petermx5g7:
--- Quote from: Nitroking on March 18, 2012, 03:32:44 PM ---mx-4..
--- End quote ---
χααχαχαχαχ θεός :hilarious: :llol:
giorgosMK2:
--- Quote from: Nitroking on March 18, 2012, 03:32:44 PM ---mx-4..
--- End quote ---
axxaxa :hilarious: κακουλη :P
gabi_haros:
Δεν τα κατάφερα ούτε σήμερα.
Δυστηχώς είναι θέμα ελεύθερου χρόνου, αφού εδώ και ένα δυ-βδόμαδο περνάω ζόρια με νοσοκομεία.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και ειδκότερα τον Νεκτάριο για τον τρόπο με τον οποίο μου μίλησε στο τηλέφωνο.
Θα μιλήσω με τον Νεκτάριο ξανά το απόγευμα μήπως και βρεθεί μία λύση ειδάλως θα προχωρήσετε κανονικά στην παραγγελία σας και θα πληρώσω ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα μεταφορικά που μου αντιστοιχούν ακόμη και αν δεν παραγγείλω.
Σας ευχαριστώ και πάλι είναι παράξενο που βλέπεις ανθρωπιά σε έναν χώρο που εκ φύσεως είναι απρόσωπος.
GENERAL:
Προσωπικη μου γνωμη και δεν ξερω εαν συμφωνουν και τα αλλα παιδια ειναι να περιμενουμε κανα 2-3 μερες ακομα το πολυ μεχρι και ο φιλος gabi_haros να μπορεσεις να βαλεις και αυτος τα χρηματα ωστε να ολοκληρωθει η παραγγελια. Εαν φυσικα μπορεσει νωριτερα να τα εχει βαλει ακομα καλυτερα και προχωραει αμεσσα η παραγγελια μας. Εαν μετα τις 3 μερες παλι δεν μπορεσει τοτε ας προχωρησουμε χωρις αυτον. Εαν συμφωνουν και οι υπολοιποι ή οχι ας το πουν!!! Απο εμενα παντως δεν εχω κανενα προβλημα για το ποτε γινει!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version