!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Group buy ilmotorsport μέχρι 16 Μαρτίου
VasmaV:
για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι είναι, αλλά αφού έχει ένα στη φωτό, όλα καλά φαντάζομαι
nmwisima:
--- Quote from: skatzas on March 27, 2012, 09:57:57 PM ---τι να σου πω αλήθεια στεναχωρήθηκα περιμένω απάντηση του :(
--- End quote ---
Leder Handbremssack είναι η δερμάτινη φούσκα χειρόφρενου και Leder Schaltsack η δερμάτινη φούσκα ταχυτήτων.
Παραγγείλατε μόνο το πρώτο σύμφωνα με το λινκ που έβαλες.
Α.
Liakos:
--- Quote from: nmwisima on March 28, 2012, 12:20:43 PM ---
--- Quote from: skatzas on March 27, 2012, 09:57:57 PM ---τι να σου πω αλήθεια στεναχωρήθηκα περιμένω απάντηση του :(
--- End quote ---
Leder Handbremssack είναι η δερμάτινη φούσκα χειρόφρενου και Leder Schaltsack η δερμάτινη φούσκα ταχυτήτων.
Παραγγείλατε μόνο το πρώτο σύμφωνα με το λινκ που έβαλες.
Α.
--- End quote ---
Ακριβως. ;) Θα μπορουσε ομως και ο Γερμανος να βαλει μια λιγοτερο παραπλανητικη φωτογραφια...
Ο Il εχει και αγγλικα στο site του. Γιατι δεν επιλεγετε αυτα?
giorgosMK2:
ποια κλιπς λετε?τακακια δεν ειναι/?
VasmaV:
--- Quote from: giorgosMK2 on March 28, 2012, 02:43:00 PM ---ποια κλιπς λετε?τακακια δεν ειναι/?
--- End quote ---
τακακια είναι, αλλά εχουν μέσα και τα shims και ένα κλιπακι, τωρα τι κανει αυτό ακριβώς δεν ξέρω ούτε εγώ. Αν κατάλαβα καλά Νεκτάριε, λες για αυτό που έχω κυκλώσει, σωστα;
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version