!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Διαφορές ΜΚ1 ΜΚ1,5
VasmaV:
ναι γύρω στα 100 πραγματικά είναι από όσο έχω διαβάσει και γω.
Neko:
Θα συμφωνισω και εγω οτι ειναι 100 πραγματικα και σαν κατοχος ΜΚ1.5!! Απο την αρχη που το οδηγησα τα 90 αλογα που λεγανε ηταν λιγα.Βεβαια το μπλοκε ειναι κατι που του λειπει (και το θελω πολλλυυ)αλλα πιστευω οτι και μεσα ειναι πιο ομορφο απο το ΜΚ1.
Basilmx5:
Παιδια δε ξερω για τα τεχνικα σημεια αλλα τωρα τελευταια εχω παθει τη πλακα μου με τα μκ1 ή μκ1.5, φτιαγμενα τουλαχιστον εξωτερικα, οχι τα μαμα, τα μαμα τα βλεπω πολυ skinny.. θεωρω οτι γινονται απτα ομορφοτερα αμαξια που μπορουν να κυκλοφορησουν, σκετα στολιδια αν τα εχεις τουμπανο κ καλοδιατηρημενα..
mx5mk1:
όπως λέει κα το nick μου, είμαι κάτοχος mx5mk1 και χθες οδήγησα NC 1.8, θέλετε εντυπώσεις ΝΑmk1 vs NC1.8 ?
Konstantinos:
Ναι φυσικά,αναμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σου! Απλά ρίξε μια ματιά γιατί πιστεύω υπάρχει ένα αντίστοιχο topic κάπου στο forum ωστε να μην χαθεί η ροή της ενότητας! Βασίλη συμφωνώ απόλυτα :good:Θα ήμουν υπερευτυχής με ένα Mk1 έστω με 90hp (αν και θα του είχα κάνει πολλάαα που οικονομικά δεν μπορώ στο Mk3)!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version