Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Car Videos & Multimedia [#3]  (Read 201699 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 23, 2012, 10:33:04 PMReply #990

Offline alfie86

Re: Car Videos & Multimedia [#3]
« Reply #990 on: October 23, 2012, 10:33:04 PM »
Crazy Insane VIP car in Japan 夢びっぷ車!

October 24, 2012, 03:45:31 PMReply #991

Offline lordin

« Reply #991 on: October 24, 2012, 03:45:31 PM »
VIDEO OPTION D1 CRASH 2001~2003

:P :P :P
1.8 Sunlight Silver Turbo
->TD04-19T Turbocharger
->Tochigi Fuji LSD/4.44 MotorKlasse FGR
->235/40/17 Federal RS-R / EVO 8 Enkei Wheels
->Hawk HP Plus Pads
->BC Coilover : Type RS 7/5
->RX-8 Cosmo Sway Bars

To be continued
YouTube Channel
https://www.youtube.com/user/civikakias

October 24, 2012, 10:27:22 PMReply #992

Offline gabi_haros

« Reply #992 on: October 24, 2012, 10:27:22 PM »
FIAT 500 HF TURBO POWERED BY STILCOLOR

Πήρε το πιο διαχρονικά αγαπημένο αμάξι και με πολύ κόπο...
λεφτά...
μεράκι...
με πολά ακριβά ηλικά...
 ...το μετέτρεψε σε ένα τερατούργημα κακογουστιάς, μπουρναζίας, αηδίας! :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

October 26, 2012, 02:09:59 PMReply #993

Offline GENERAL

• pure velocity
  • Total likes: 108
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
« Reply #993 on: October 26, 2012, 02:09:59 PM »
LAMBORGHINI Aventador Factory - See How Its Made, from Design to Complete Supercar.

October 27, 2012, 12:29:54 AMReply #994

Offline iliasbak

« Reply #994 on: October 27, 2012, 12:29:54 AM »
Aventador SPIDER LP760 - Dyno run with Flames!

October 27, 2012, 11:51:19 AMReply #995

Offline Ευάγγελος

« Reply #995 on: October 27, 2012, 11:51:19 AM »
omg αεροπλάνο !!!! Μήπως το σκηνικό στην εξάτμιση είναι εφέ??? Το είχα παρατηρήσει και στο top-gear που ακόμα και το "μαμά" αστραποβρωντούσε και κάτι δεν μου καθόταν καλά...
NC LE

October 27, 2012, 12:11:01 PMReply #996

Offline Ξάδελφος

« Reply #996 on: October 27, 2012, 12:11:01 PM »
Στο δρομο τ αμαξι οπως κινειται ο αερας που περνα βοηθα στην απαγωγη θερμοτητας και στην ψυξη της εξατμισης εν μερη.Αυτο ειναι ακινητο.
Βραδυ εχω τυχει ν ακολυθω ενα crx και τετοια εφε ειχε στην εξατμιση του.
Καποτε στο seicento sporting ειχα βαλει εναν colombo bariani εκκεντροφορο κι ενα τσιπακι superchip.Οι βαλβιδες εισαγωγης -εξαγωγης μεναν λιγο παραπανω ανοιχτες απο οτι στην εργοστασιακη μορφη (προς οφελος καλυτερης πληρωσης του κυλινδρου με μειγμα αλλα και γρηγορης απαγωγης των καυσαεριων απο αυτων )και τα φλογιδια ηταν στο προγραμμα.Λιγο ακαυστο μειγμα περνουσε στην εξατμιση και αναφλεγοταν εκει.Η "ελευθερη" εξατμιη βοηθα σ αυτο το εφε. Ο καταλυτης πηγε στα σκουπιδια...

October 27, 2012, 10:32:17 PMReply #997

Offline mx5silver

« Reply #997 on: October 27, 2012, 10:32:17 PM »
οδοστρωτηρας! :guns:

JORDAN TANNER SCREAMIN 2 2011 COMPILATION VIDEO

October 28, 2012, 12:20:15 AMReply #998

Offline mx5silver

« Reply #998 on: October 28, 2012, 12:20:15 AM »
αυτο ειναι πραγματικο DIY :yeah: :yeah: :yeah:

ενα παιδι απο το club με τα starlet, κατα κοσμο team ep789, και ενας φιλος του που εκανε και την πιο πολυ δουλεια, εφτιαξαν πειραματικα ενα ημιαυτοματο σειριακο κιβωτιο που αλλαζει τις ταχυτητες πνευματικα.....  :???:

στο πρωτο βιντεακι ειναι η δοκιμη στον παγκο, και στο δευτερο το τοποθετησαν σε 6ταχυτο πουντο....
βεβαια για να μπει στο αμαξι αλλαξαν σχεδον τα παντα, κομπρεσορα μπουκαλα κλπ.....

homemade h pattern gearbox to sequential paddle shifter part1

homemade h pattern gearbox to sequential paddle shifter part2

October 28, 2012, 11:30:29 AMReply #999

Offline bax

« Reply #999 on: October 28, 2012, 11:30:29 AM »
Φοβερή κατασκευή. Επειδή σέρνεται το pc μου και δεν είδα όλο το video έχουν κάνει κάτι και για  το συμπλέκτη ή μόνο αλλάζουν ταχύτητες;

p.s. Το πλάνο με το λεβιέ να κουνιέται μόνος του μου θύμισε το βιντεάκι του LADA RIDER  :llol: :llol: :llol:

October 28, 2012, 11:47:37 AMReply #1000

Offline Reverant

« Reply #1000 on: October 28, 2012, 11:47:37 AM »
Κανονικά και συμπλέκτης full auto...
You can't imagine the power of the Dark Side.

October 29, 2012, 11:05:18 AMReply #1001

Offline panoramix3519

« Reply #1001 on: October 29, 2012, 11:05:18 AM »
Γεια σας παιδια. Αν και δεν εχω toyota (αλλα συντομα θα μπει και σε toyota) εκανα register για να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για αυτο που εφτιαξα. Ναστε καλα. Να σας πω κιολας οτι οπως γραφω στο βιντεο οτι ακομα δεν εχω τελειωσει το δουλευω δοκιμαστικα γιαυτο ειναι και τοσο αργο στο βιντεο. Πληροφοριακα δουλευω στα 5μπαρ ενω ο κομπρεσσορας μου ειναι στα 12 και οι ρυθμιστες ροης αερα ειναι στο 1/8. Η ταχυτητα που μπορει να παει για οσους δεν ξερουν απο πνευματικα ειναι κατα πολυ ποιο γρηγορη απο την ραχυτητα που μπορουν να αντεξουν τα σαζμαν μας. Σε δοκιμη που εκανα εφτασε μεχρι τα 17millisecond. Εχω τωρα καμια βδομαδα που το δουλευω και τα εχει παει μια χαρα δεν εχει κανει κιχ. Οποτε σιγα σιγα δοκιμες και ανεβαζω ταχυτητα. Οσο για το προγραμα λογο του οτι το εφτιαξα για να το βαλουμε και σε ενος φιλου το σταρλετ εχει πολλες ακομα επιλογες τις οποιες στο δικο μου δεν τις εχουμε συνδεσει πχ με μια εισοδο απο vr sensor στροφαλου μπορει να κλειδωνει τα κουμπια οποτε να μην μπορεις να κανεις μια λαθος αλλαγη εκει που δεν πρεπει. Με μια proportional valve μπορει να ρυθμιζει ξεχωριστα πιεση τουρμπινας σε καθε ταχυτητα μεχρι και εξοδο για νιτρα μπορει να χειριστει με ρυθμιση να τα κοψει μολις η τουρμπινα φτασει στην πιεση που θες η να κανει απο μονο του αλλαγη στις στροφες που του εχεις προκαθορισει σε καθε ταχυτητα ξεχωριστα. Ο λογος που το εφτιαξα ετσι ηταν γιατι ανα πασα στιγμη αμα πατησω off το αμαξι συνεχιζει οπως ηταν απο τη μανα του χωρις καμια μετατροπη γιατι κανει εκτονωση σε ολα τα εμβολα και τα νεκρωνει συν οτι επειδη καθε αμαξι εχει διαφορετικη διαδρομη στο λεβιε μπορω τα εμβολα να τα ρυθμισω ανα πασα στιγμη με φιλερ και να τα φερω στη διαδρομη που θελω. Ειμαι πολυ χαρουμενος που σας αρεσε γιατι απο καποιους αλλους και ειδικα απο εναν αγλλο ακουσα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι............ ακομα τραβαω τα μαλια μου    :zalistika: :zalistika: :zalistika:

October 29, 2012, 11:16:14 AMReply #1002

Offline mx5silver

« Reply #1002 on: October 29, 2012, 11:16:14 AM »
ασε τους αγγλους να λενε......

σουπερ η κατασκευη και με πολλες δικλειδες σαφαλειας! :yeah:

October 29, 2012, 11:30:41 AMReply #1003

Offline panoramix3519

« Reply #1003 on: October 29, 2012, 11:30:41 AM »
Το παν στην ολη κατασκευη ηταν να μην κανω καμια μετατροπη στο αμαξι και ανα πασα στιγμη με ενα κουμπι να γινεται οπως ακριβως ηταν απο τη μαμα και πανω απο ολα η ασφαλεια η δικια μου και η ασφαλεια του αυτοκινητου.Αυτος ηταν και ο λογος που το εφτιαξα 2-3 φορες απο την αρχη με διαφορετικο τροπο. Εαν συνδεσω και τον vr sensor τοτε και να θες δεν σε αφηνει να κανεις κατι λαθος ωστε να παθει κατι το αμαξι. Οτιδοιποτε και να γινει εχω γραψει δευτερευον προγραμμα που θα το τρεξει κατευθειαν Παταει συμπλεκτη και παει νεκρα μεχρι να μην την κουμπωσει στο σωστο χρονο να ζοριστει καπου να κοπει καλωδιο να σπασει σωληνακι οτι και να γινει. Αν προσεξεις το βιντεο σε ολα τα εμβολα εχει αισθητηρες που ελεγχει την θεση απο το καθετι οποτε αναπασα στιγμη αν δει κατι λαθος η σε λαθος χρονο παει στο κυκλωμα ασφαλειας απο μονο του παταει συμπλεκτη και νεκρα.

October 29, 2012, 12:36:11 PMReply #1004

Offline iliasbak

« Reply #1004 on: October 29, 2012, 12:36:11 PM »

Γεια σας παιδια. Αν και δεν εχω toyota (αλλα συντομα θα μπει και σε toyota) εκανα register για να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια για αυτο που εφτιαξα.
Ναστε καλα. Να σας πω κιολας οτι οπως γραφω στο βιντεο οτι ακομα δεν εχω τελειωσει το δουλευω δοκιμαστικα γιαυτο ειναι και τοσο αργο στο βιντεο. Πληροφοριακα δουλευω στα 5μπαρ ενω ο κομπρεσσορας μου ειναι στα 12 και οι ρυθμιστες ροης αερα ειναι στο 1/8. Η ταχυτητα που μπορει να παει για οσους δεν ξερουν απο πνευματικα ειναι κατα πολυ ποιο γρηγορη απο την ραχυτητα που μπορουν να αντεξουν τα σαζμαν μας. Σε δοκιμη που εκανα εφτασε μεχρι τα 17millisecond. Εχω τωρα καμια βδομαδα που το δουλευω και τα εχει παει μια χαρα δεν εχει κανει κιχ. Οποτε σιγα σιγα δοκιμες και ανεβαζω ταχυτητα. Οσο για το προγραμα λογο του οτι το εφτιαξα για να το βαλουμε και σε ενος φιλου το σταρλετ εχει πολλες ακομα επιλογες τις οποιες στο δικο μου δεν τις εχουμε συνδεσει πχ με μια εισοδο απο vr sensor στροφαλου μπορει να κλειδωνει τα κουμπια οποτε να μην μπορεις να κανεις μια λαθος αλλαγη εκει που δεν πρεπει. Με μια proportional valve μπορει να ρυθμιζει ξεχωριστα πιεση τουρμπινας σε καθε ταχυτητα μεχρι και εξοδο για νιτρα μπορει να χειριστει με ρυθμιση να τα κοψει μολις η τουρμπινα φτασει στην πιεση που θες η να κανει απο μονο του αλλαγη στις στροφες που του εχεις προκαθορισει σε καθε ταχυτητα ξεχωριστα. Ο λογος που το εφτιαξα ετσι ηταν γιατι ανα πασα στιγμη αμα πατησω off το αμαξι συνεχιζει οπως ηταν απο τη μανα του χωρις καμια μετατροπη γιατι κανει εκτονωση σε ολα τα εμβολα και τα νεκρωνει συν οτι επειδη καθε αμαξι εχει διαφορετικη διαδρομη στο λεβιε μπορω τα εμβολα να τα ρυθμισω ανα πασα στιγμη με φιλερ και να τα φερω στη διαδρομη που θελω. Ειμαι πολυ χαρουμενος που σας αρεσε γιατι απο καποιους αλλους και ειδικα απο εναν αγλλο ακουσα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι............ ακομα τραβαω τα μαλια μου    :zalistika: :zalistika: :zalistika:

Γεία σου φίλε , ούτε εμείς έχουμε toyota  :P,   mx5 club είμαστε ,   κατα τα άλλα  συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει  :clap: