!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (13/24) > >>

dbs:

--- Quote from: emilmx on May 03, 2012, 02:39:58 AM ---Δημήτρη συγνώμη αλλά για το διαφορικό που στο είχα ζητήσει και εγώ μου είπες δεν στο πουλάω !!
είναι στα τελευταία του !!

--- End quote ---

στο ειχα πει αυτο ρε αιμιλιε γιατι δεν εψαχνα να το δωσω το διαφορικο γιατι ηθελα να το κρατησω και γιαυτο και δεν ειχα βαλει καποια αγγελια.

Aristotelis:
αυτό είναι το καινούριο τόρσεν που μου έστειλες δημήτρη!!!!!...φαίνονται τα κομμάτια που βγαίνουν από μέσα.....όσο για το τηλέφωνο που είπες.....ακόμα περιμένω να μου το σηκώσεις να μου πεις τί έγινε στο συνεργείο που άνοιξαν το καλό το τόρσεν να το δουν και να μου το στείλεις!!!!!!!

Aristotelis:
Και μία φωτό bonus...αυτό το μήνυμα έλαβα όταν βρήκαν στο συνεργείο το υποτιθέμενο καλό τόρσεν!!!!!!!....αφού είχε παραδεχτεί ότι μου έστειλε από λάθος σπασμένο!!!!!.....δικό σου δεν είναι το νούμερο δημήτρη?????......ακόμα το περιμένω να έρθει!!!!! επίσης φαίνεται και η ημερομηνία.......αλλά εάν είχες σκοπό να μου στείλεις τα χρήματα ή το τόρσεν θα τα είχα λάβει εδώ και 15 ημέρες...δεν υπάρχουν δικαιολογίες.... εάν σου λείπουν 350€ στα χαρίζω!!!!!......μπορεί να μην μου περισσεύουν......αλλά μου αρέσουν πολύ οι φιλανθρωπίες!!!!!!!!!...

pib:
με τον ιδιο ειχα κι εγω θεμα παλια και επρεπε να στησω ολοκληρο σκηνικο για να τον βρω απο κοντα και να παρω αυτα που ειχαμε συμφωνησει... οχι απλα blacklist  >:a

dbs:
Α ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΠΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΗ ΦΛΑΝΤΖΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΙΑΠΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΜΑΞΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΕΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version