!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (2/24) > >>

gianic:
Που συμβαινει δηλαδη αυτο εδω στο mymx5 ;
Και παλι πρεπει να μας πεις τι εχει συμβει, αλλιως δημιουργεις εσφαλμενες εντυπωσεις σε παιδια που δεν μας ξερουν προσωπικα.
Χωρις παρεξηγηση παντα ετσι;

nmwisima:
Όχι άλλη στιγμή Αριστοτέλη, τωρα καλύτερα. :exaclty:

Ειναι άσχημα πράγματα αυτά να πλανόνται στον αέρα.

Λες τι έγινε και έτσι και τα άλλα μέλη μαθαίνουν και ο "πωλητής" έχει τη δυνατότητα να πει τη γνώμη του αφού ειναι μέλος.

Αν εξαπατήθηκες από μέλος μάλιστα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις και με τον VasmaV ;)

Α.

Aristotelis:
Πριν ένα μήνα συν.....έψαχνα μπλοκέ.......ο dimitris_b μου στέλνει pm ότι πουλάει ολόκληρο καβούκι 350€... συμφωνώ και του στέλνω την επόμενη μέρα τα χρήματα.από τότε περνάνε τρεις εβδομάδες χωρίς να το έχω με δικαιολογίες ότι έγινε λάθος στις μεταφορικές......αφού μετά από πίεση μου στέλνει ένα καβούκι με το κτελ μέσα σε λίγες ώρες......είναι σπασμένο το torsen!!!!!!!........-κι άλλες δικαιολογίες ότι έφταιγε το συνεργείο και έστειλε λάθος καβούκι......περνάει άλλη μία εβδομάδα με την υπόσχεση ότι το βρήκε το κανονικό και μου το στέλνει.....πουθενά......οπότε εγώ του λέω να ακυρώσουμε την παραλαβή καιτο παράγγειλα από ebay.....μετά από επτά μέρες... σήμερα το παρέλαβαν και αύριο πάει στο συνεργείο.....πριν μία εβδομάδα του έστειλα τον αριθμό τράπεζας και ακόμα περιμένω..........τα χρήματα.....επίσης του είπα να κρατήσει και τα χρήματα για το καβούκι που κράτησα γιατί εγώ είμαι κύριος και επίσης όπως έβαλα τα χρήματα σε μία μέρα....έτσι απαιτώ και από τον άλλον να μην περιμένω..... αυτα.....

skatzas:
dimitris_b δεν θα βγάλεις άκρη με αυτόν τον άνθωπο σοβαρά σου μιλάω μου χρωστάει λεφτά από τον σεπτέβριο και όλο λέει λέει λέει και λεφτά δεν περνώ απλά έπρεπε να τον έχουμε στην κορυφή τις BLACKLIST

Aristotelis:
ΔΙΑΓΡΑΦΉ.......τώρα......και σβήσιμο των αγγελιών του γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version