!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

BLACKLIST ΠΩΛΗΤΩΝ INTERNET

<< < (9/24) > >>

perlas:

--- Quote from: petermx5g7 on April 28, 2012, 11:53:36 PM ---Ε οκ τότε πές του αν δεν μου φέρεις τα χρήματα εντός προθεσμίας που θα ορίσεις εσύ θα κινηθώ δικαστικώς και θα διεκδικήσω πολύ μεγαλύτερο ποσό... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στα δώσει... Και μετά θα βγάλεις όλο το mymx5 για ποτάκι όπως μας έταξες  :P :P :tease: :llol:

--- End quote ---
του εχω δωσει προθεσμιες και προθεσμιες πετρο.... απο βδομαδα σε βδομαδα με παει.δεν ξερω αν με συμφερουν τα εξοδα δικηγορου κλπ κλπ κλπ. αν ολο το σκηνικο απλα για να τον παω δικαστικως μου κοστισει αλλα 300 ευρω ποιος ο λογος να το προχωρησω? για ενα ''γαμωτο'' δεν ειναι να δινω μισα μηνιατικα...περασε ο καιρος που ειμασταν ανετοι οικονομικα δυστυχως...

Alex:
Πας από το μαγαζί και δεν φεύγεις αν δεν τα πάρεις... Αν έχεις χρόνο βέβαια.

perlas:
δεν ειναι θεμα χρονου,ειναι θεμα του οτι θα ξεκινησει το παραμυθι και την κλαψα και δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα.θα παω βεβαια (με παρεα κιολλας) τη βδομαδα που μας ερχετε στο πρωτο ρεπο που θα παρω.

iNFiNiTy:

--- Quote from: perlas on April 28, 2012, 11:39:38 PM ---ναι μου εχει δωσει, με την σφραγιδα του,ημερομηνια και υπογραφη κανονικα. και γραφει και περιγραφή .

--- End quote ---
Ωραία, τότε τότε του εξηγείς ότι θα κινηθείς νομικά αν δεν σου τα επιστρέψει άμεσα.
Δε χρειάζεται να πιάνετε ανούσιες συζητήσεις.

philosopher:
Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν η απάντηση που πήρα από ΙΝΚΑ και γραμματεία προστασίας κατΑναλωτή είναι ότι "προκαταβολές δεν επιστρέφονται".
Στη περίπτωση μου είχα δώσει προκαταβολή 600 ευρώ για πράγματα αξίας 4.000 για το σπίτι τα οποία σε μένα ήρθαν τραυματισμένα-σπασμένα-ταλαιπωρημένα και αρνήθηκα να τα παραλάβω.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version